banner333

banner309

Minikler İl Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.

Minikler İl Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.

Gümüşhane 08.04.2017, 22:13
Minikler İl Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.
banner400

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümü kapsamında Nesrin Halit Zarbun Anaokulu öğrencileri İl Emniyet Müdürü Orhan Kar’ı ziyaret ederek çiçek hediye etti.

Anaokulu öğrencileriyle sohbet eden Kar, öğrencilerle sohbet ederek, onlara günlük hayata bilmeleri gereken konularda bilgiler verdi.

Programda ayrıca öğrencilere trafik polisi memurları tarafından trafik kuralları konusunda eğitim verildi.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü’nün Kent Güvenlik Yönetim Sistemini ziyaret eden öğrencilere, cadde  ve sokaklarda bulunan kameralar hakkında bilgiler verildi.

Diğer yandan İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Türk Polis Teşkilatının 172.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Kar'ın mesajı şöyle:

"Elde  ettiği başarılarla yüce Türk Milletinin sevgi ve güvenini kazanmış, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yad eder, geride kalan değerli şehit ailelerine saygılarımı sunar, halen görevi başında büyük  özveri ile görevini icra eden  Tüm Teşkilat Mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim."

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46