banner333

banner309

Milli Eğitim Bakanlığı Dik Duramadı

Milli Eğitim Bakanlığınca Şeflerin Şube Müdürü olarak görevlendirilmesinin iptal edilmesi ile ilgili olarak TEÇ-SEN Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Gümüşhane İl Başkanı Yüksel Berker tarafından yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

Gümüşhane 02.01.2013, 15:25
Milli Eğitim Bakanlığı Dik Duramadı
banner400

 Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

           Öğretmen dışı personellerin öncelikli olarak boş bulunan şube müdürlüğü kadrolarına görevlendirilmesi yönündeki Milli Eğitim Bakanlığının 2012/44 nolu genelgesi, gerek bürokrasinin, gerek öğretmen sendikalarının, gerek memur haber sitelerinin yanlış ve taraflı haberleri, gerekse Milli Eğitim Bakanlığının dik duruş sergilememesi nedeniyle 2012/46 nolu genelge ile iptal edilmiştir.

            Milli Eğitim Bakanlığınca eğitim çalışanlarının üvey evlat olarak görüldüğünün en büyük kanıtı da budur. Milli Eğitim Bakanlığı kendi yazdığı genelgeyi, kendi atadıkları il milli eğitim müdürlerine uygulatamamıştır. Milli Eğitim Bakanlığı eşitliğin ve adaletin yanında olması gerekirken baskıya boyun eğmek zorunda kalmıştır.

            Ancak, Bakanlık tarafından yapılan dışlama politikası,  bazı öğretmen sendikalarının şeflerin aleyhine haykırışları, eğitim kurumları müdürlerinin baş kaldırışları hiç bir zaman unutulmayacak, aksine; eğitim çalışanlarının uyanmasına, gözlerinin açılmasına ve ayağa kalkmasına neden olacaktır.

            Değerli Eğitim çalışanları, bu gidişe dur demek için, yapılan zulme son vermek için, bu ayrımcı zihniyetin uygulamalarına karşı gelmek için TEÇ SEN Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak  SONUNA KADAR MÜCADELEYE BİZ HAZIRIZ! YA SİZ?



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39