banner333

banner309

Milletvekili Üstün’ün Yoğun Haftasonu Mesaisi

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, haftasonu Gümüşhane’de yoğun mesaisine devam etti.

Gümüşhane 27.10.2014, 16:26 27.10.2014, 16:27
Milletvekili Üstün’ün Yoğun Haftasonu Mesaisi
banner400
 Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, haftasonu Gümüşhane’de yoğun mesaisine devam etti.

Milletvekili Üstün Antalya Sulama Birliği Derneği’nın programından sonra Antalya’dan Gümüşhane’ye geçerek, Gümüşhane’de ki programlarına devam etti.

Kürtün ve Torul’da biten ve yapımına devam eden yatırımları yerinde inceledikten sonra Şiran Devlet Hastanesi’nde hastaların durumları ile ilgili bilgi alarak, tüm hastaları ziyaret eden Milletvekili Üstün daha sonra Kelkit ilçesine geçti.

SANATÇI MAHMUT POLAT’IN KLİP ÇEKİMİ 

Milletvekili Üstün, Gümüşhaneli sanatçı Mahmut Polat’ın çekimlerini Kelkit’te yaptığı yeni albümüne katılarak klip çekiminde yer aldı. Adnan Aktaş parkında çekimleri yapılan klibe halk tarafından yoğun katılım oldu. Kelkit ilçesinin tanıtımı yapıldı. 

ŞİRAN’IN YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI YERİNDE İNCELENDİ

Daha sonra Şiran’da yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyerek projelerle ilgili bilgi alan Milletvekili Üstün, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve teşkilat mensupları ile yatırımları yerinde inceleyip, eksiklikleri yerinde tespit ederek, gerekli çalışmaları başlattı. 

KÖSE’DE ESNAF VE HALK ZİYARETİ

Şiran’dan Köse’ye geçen Milletvekili Üstün, esnaf ve halk ziyareti yaptı. Köse’de ki hemşerileri ile bir araya gelen Milletvekili Üstün, vatandaşların taleplerini dinledi. 

İL DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın da katıldığı il danışma meclisi Pazar günü Gümüşhanelilerin ve Ak Parti Teşkilatlarının yoğun katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

“BU BİRLİK DEVAM ETTİKÇE BAŞARILARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Üstün, konuyla ilgili açıklamasında “Hiçbir sıkıntı yaşamadan, birlik ve beraberlikle kongrelerimizi yaparak bu birliği perçinlemiş olacağız. İlimizde ve ilçelerimizde tüm teşkilatlarımızın çalışmaları ile bütün seçimlerde üst düzey başarı elde ederek Cumhurbaşkanımızın teşekkürüne de nail olduk. Bu başta İl Başkanlığımız olmak üzere tüm teşkilatlarımızın başarısıdır. Teşkilatımızın düzenli ve fedakar çalışmaları ile Gümüşhane olarak bu başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Bu anlamda başta İl Başkanımız olmak üzere tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45