banner333

banner309

Milletvekili Üstün, Köy Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’la yaptığı büyük yol çalışmaları incelemelerinin ardından, köylere yapılan asfalt çalışmalarını da inceledi.

Gümüşhane 22.08.2013, 17:18
Milletvekili Üstün, Köy Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
banner400
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’la yaptığı büyük yol çalışmaları incelemelerinin ardından, köylere yapılan asfalt çalışmalarını da inceledi.

Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri 
Ekrem Akdoğan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş ve Merkez Şantiye Şefi İdris Kaya ile birlikte ilk olarak yol yapım çalışmaları yapan işçilerle merkeze bağlı Aksu köyünde kahvaltı yapan Üstün, daha sonra işçilerle birlikte asfalt çalışmaları yerinde takip etti.

Devletin tüm kurumlarıyla en ücra köşede yaşayan vatandaşa hizmet götürmesinin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili Üstün, “Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Valiliğimizin önderliğinde İl Özel İdaremiz köylü vatandaşımıza gerekli hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, ahenk ve uyum içerisinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Biz de bu hizmetlerin en azami şekilde ilimize getirilmesi noktasında gerekli temaslarımızı olanca gücümüzle takip ediyoruz. Ben, kutsal görev olan ''HİZMET'' terimini iç dünyalarında barındırarak, idarecilerimizden tüm çalışanlarımıza kadar herkesin, aynı inançla, hareket ettiğini görmekten kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Ve hizmeti gerekli yerlere götürebilmek için büyük çaba sarf eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46