banner333

banner309

Oltan… “Bu Çocuk İşi Biliyor” !

Gümüşhanespor alt yapısından yetişen hemşerimiz,Derince Belediyespor’un bu sezon Boluspor’dan renklerine bağladığı forvet oyuncusu Oltan Karakullukçu, Tuzlaspor maçındaki futbolu ile kendini izleyenlere hayran bıraktı. Birçok transfer teklifini reddeden ve Derince’yi tercih eden forvet oyuncusu Sarı Lacivertlilere çok uygun bir fiyata geldi.

Spor 22.08.2013, 17:37
Oltan… “Bu Çocuk İşi Biliyor” !
banner400
 Oyundan alınırken alkışlandı

 

Geçen sezon ofansif anlamda çektiği sıkıntı bir türlü aşamayan Derince Belediyespor, bu sezon öncesinde Erdem, Serhat, Sertaç ve Deniz gibi önemli hamle adamlarını kadrosuna kattı. Bu oyunculardan birisi de Oltan Karakullukçu. PTT 1. ligde mücadele eden Boluspor’un değerlendiremediği Oltan’ı Derince kaptı. İlk kez Derince tribünlerine kendini gösteren Oltan’ın futbolu çok beğenildi. Özellikle hava toplarında son derece etkili, ön alanda topu tutan, gücü ve teknik kapasitesi ile dikkat çeken Oltan, oyundan alınırken uzun süre alkışlandı.


Oltan bonservisine Ankara Demir 100 bin lira verdi

 

Öte yandan bu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen birçok takım vardı. 3. lig ekiplerinden Ankara Demir, Oltan’ın Boluspor’dan bonservisini almak için 100 bin lira teklif etti. Yine Güngören de Oltan’ı almak için Boluspor’a 75.000 lira önerdi. Ancak Derince Belediyespor ile iyi bir diyalogu bulunan Boluspor sadece 10 bin liralık bir bonservis bedeli ile Oltan’ı Derince’ye gönderdi. Yönetimin önemli bir icraatı olan Oltan, geçen sezonun devre arasından beri Başkan Şahin Çavuşoğlu’nun yakın takibi altındaydı. Oltan’a yeni takımında başarılar diliyor, Çavuşoğlu ve yönetimi bu transferinden dolayı kutluyoruz. 

Kaynak:  www.kanalkocaeli.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09