banner333

banner309

Milletvekili Pektaş Rektör Zeybek’i Ziyaret Etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.

Gümüşhane 09.11.2021, 08:11 09.11.2021, 08:27
Milletvekili Pektaş Rektör Zeybek’i Ziyaret Etti
banner400

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Gürses’le Rektör Zeybek’i makamında ziyaret eden Milletvekili Pektaş, yeni eğitim-öğretim yılında başarı temennilerinde bulunarak, üniversitenin gelişimi noktasında gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Üniversitedeki gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Pektaş’a bilgi veren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: “2021-2022 eğitim-öğretim yılı başlaması dolayısıyla bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Cihan Pektaş ve beraberindeki heyete öncelikle teşekkür ediyorum. Üniversiteler, toplumların en dinamik kurumları arasında yer alırlar. Bu nedenle üniversitede kuşkusuz hedefler bitmez. Bizlerin de bu süreç içerisinde kendimize belirlediğimiz hedeflerimiz her daim bir üst seviye olan kaliteli eğitim öğretim ve topluma faydalı bilimsel çalışmalar üretmektir. Bunları başarmak şehir-üniversite bütünleşmesiyle mümkündür. Gümüşhane ilimiz için bir marka değeri taşıyan Üniversitemizin yakaladığı başarılar ve göstermiş olduğu performans, herkes tarafından bilinmektedir. Sayın Milletvekilimizin de desteklerini yanımızda görmemiz Üniversitemiz adına sevindirici olmuştur. Bu sebeple de bu nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11