banner333

banner309

Milletin Ümüğünü Sıkmak İsteyenlerin Ümüğünü Sıkacağız

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde, milletin AK Parti’nin yanında olduğu müddetçe, milletin ümüğünü sıkmak isteyenlerin ümüğünü sıkacaklarını söyledi.

Gümüşhane 25.07.2013, 18:24
Milletin Ümüğünü Sıkmak İsteyenlerin Ümüğünü Sıkacağız
banner400
 Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde, milletin AK Parti’nin yanında olduğu müddetçe, milletin ümüğünü sıkmak isteyenlerin ümüğünü sıkacaklarını söyledi.

Zafer Meydanında düzenlenen yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapan Müezzinoğlu, “Milletimiz 2002 seçimlerinde, 2004, 2007, 2011’de olduğu gibi 2014’de de AK Partinin yanında durduğu sürece milletin ümüğünü artık kimse sıkamayacak, milletin ümüğünü sıkmak isteyenlerin de ümüğünü de AK Parti sıkacak. Bunu buradan çok net bir şekilde söylüyorum.” dedi.

“HİÇBİR ÇAPULCUYA MİLLETİN İMKANLARINI SÖMÜRME FIRSATI VERMEYECEĞİZ”

Milletten başka hiç kimseye sırtlarını yaslamadıklarını, Allah’tan ve milletten başka hiç kimseye de hesap vermeyeceklerini ifade eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu: “Sandık geldiği zaman milletimize teslim oluruz. Sandıktan çıkan sonucun da hak ve hukuku neyse o hak ve hukukun gereğini milletimiz adına ister içeride, ister dışarıda milletimiz adına 12 yıldır nasıl yaptıysak bundan sonra da o şekilde yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimseye, hiçbir fırsatçıya, hiçbir çapulcuya, hiçbir sömürücüye bu milletin imkanlarını sömürme fırsatı vermeyeceğiz.”

“MİLLETİ SÖMÜRMEK İSTEYENLERE DİKLENİYORUZ”

Bugüne kadar Başbakan Erdoğan’ın ‘Biz dik durduk, diklenmedik’ dediğini ifade eden Müezzinoğlu, dik durduklarını fakat birilerine karşı da diklendiklerini belirterek, “Milleti sömürmek isteyenlere karşı dikleniyoruz. Milleti hortumlamak isteyenlere karşı dikleniyoruz ve onları millet adına inşallah bundan sonra milleti sömürme imkanlarını olmayacak noktaya getirinceye kadar bu mücadelemize devam edeceğiz.” diye konuştu.

“MİLLET SANDIKTA NE DERSE O OLACAK”

Türkiye’de bundan sonra demokrasinin sandık ne derse, yani sandıkta millet ne derse o olacak şekilde işleyeceğine vurgu yapan Müezzinoğlu, milletin üzerinde bir güç, milletin üzerinde bir iktidar asla tanımadıklarını ve tanımayacaklarını belirterek, “Dolayısıyla egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin olacaktır diyorum.” ifadelerini kullandı. 

AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen’in de bir konuşma yaptığı programdan ayrılan Müezzinoğlu, akşam namazını Kemaliye camiinde kıldıktan sonra karayolu ile Trabzon’a gitti.

Programa Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin AydınFeramuz Üstün, 22. Dönem Milletvekili Sabri Varan, Belediye Başkanı Mustafa CanlıGümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve parti yöneticileri ile yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.




Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11