banner333

banner309

Mahalle Muhtarları Dernekleşti

Gümüşhane’de mahalle muhtarları Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğinden ayrılarak yeni bir dernek kurdu. Gümüşhane Merkez Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurucu başkanlığına ise merkez Oltan Sungurlu Mahallesi Muhtarı Emir Osman Yılmaz seçildi.

Gümüşhane 26.08.2021, 23:10
Mahalle Muhtarları Dernekleşti
banner400

Merkezdeki 17 mahalle muhtarı olarak dernek kuruluşunun Gümüşhane Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından onaylanarak resmileştirildiğini belirten Oltan Sungurlu Mahallesi Muhtarı Emir Osman Yılmaz, derneğin mesleki alanda yardımlaşma ve dayanışma faaliyeti göstereceğini, il genelinde bulunan muhtarların sorunlarını ve görev mahallindeki yerlerin sorunlarını ele alıp çözüm yolları arayacağını, Gümüşhane için birlikteliği sağlamak adına çalışacağını, şehre yapılacak her hayırlı iş ve yatırıma destek olacağını, ayrıca olumsuz işlere ise  gereken cümleleri mahalle sakinleri adına kuracağını belirtti.

Muhtarların hepsinin mahallesinde kendi alanında seçilmiş, güven almış insanlar olduğunu hatırlatan Yılmaz, mahalle sakinlerinin ihtiyaç duyulan her konuda öncelikle mahalle muhtarlarının kapısını çaldığını belirterek bu talepleri karşılamak adına ellerinden geleni hep birlikte yapacaklarını söyledi.

Derneğin Kurucu üyeleri arasında Oltan Sungurlu Mahallesi Muhtarı Emir Osman Yılmaz, İnönü Mahallesi Muhtarı Ali Doğan, Karaer Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtman, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Orhan Eryılmaz, Eskibağlar Mahallesi Muhtarı Musa Gündüz, Arzular Kabaköy Beldesi Osmangazi Mahallesi Muhtarı Tuncay Tanış yer aldı. 

Yedek üyeler ve denetim kurulu ise Yeni Mahalle Muhtarı İsmet Ceylan, Özcan Mahallesi Muhtarı Feyyaz Yüce, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Ural, Arzular Kabaköy Esentepe Mahallesi Muhtarı Özgür Bayır, Hacıemin Mahallesi Muhtarı Hürriyet Yaşar Tarhan, Arzular Kabaköy Ekinciler Mahallesi Muhtarı Mecit Yaşar, Arzular Kabaköy Fatih Mahallesi Muhtarı Musa Yeşil, Canca Mahallesi Muhtarı Adem Yılmaz, Arzular Kabaköy Mezire Mahallesi Muhtarı Recep Taşçı, Arzular Kabaköy Gaziler Mahallesi Muhtarı Sabil Yakut gibi isimlerden oluştu.

Yılmaz, derneğin kuruluşunda emeği geçen Gümüşhane Merkez Mahalle Muhtarları ve Arzular Kabaköy Beldesi Mahalle Muhtarlarına samimiyet ve gayretleri için teşekkür ederken derneğin bütün vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39