banner333

banner309

Köse Belediyesinin Önceliği Altyapı

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün Köse Belediyesinin hizmetleriyle ilgili Haber 29 Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane 07.05.2013, 23:12
Köse Belediyesinin Önceliği Altyapı
banner400
Aygün açıklamasında;
Bir yerleşim yerinin önceliği altyapıdır. Altyapı olmazsa üst hic olmaz, olursa da bozulmaya mahkumdur. Bu anlamda Köse Belediyesi olarak bizde altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
1. Olarak Köse İmar Planı Çalışması: Yarısı hibe olmak üzere İlbank A.Ş. tarafından yapımı devam etmetedir. İnşallah ilçemizi modern şehir görüntüsüne kavuşturacak olan bu çalışmayı ilçemize kazandırmış olacağız.
 
2. Si Altyapı Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Çalışması; Yarısı hibe olan bu çalışmalarımızda devam etmekte olup bu yıl sonuna kadar bitirmeyi planlamaktayız.

3. Çalışmamızda Atıksu Arıtma Tesisi; Yarısı hibe olarak İlbank A.Ş. tarafından yapılacak olan tesisin projesi bitirilmiş olup önümüzdeki aylarda ihalesi yapılacaktır. Artık kanalizasyonumuz derelere boşalmayacak, derelerimizin kirlenmesinin önüne geçeceğiz.
4. İçme suyu projemiz; Kelkit Belediyesi ile ortak yürütülen bu proje kapsamında iki ilçe, kaş beldesi ve 10 köyümüz yeni içme suyuna kavuşacaktır.

Bölgenin en büyük yatırımı olacak olan bu projemiz DSİ tarafından yapılmış olup yapım işinin ihalesini İlbank A.Ş. yapacaktırç Bu yıl başlayacak olan Arıtma Tesis sayesinde önümüzdeki yıllarda bölgenin en kaliteli ve sağlıklı içme suyuna kavuşmuş olacağız. Bu çalışmalar esnasında bizde destek olan sayın milletvekillerimize, valimize ve kurum amirlermize ve Cihan Pektaş hemşerimize teşekkür ediyorum.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38