banner333

banner309

Köksal: Ortak Hedefimiz Gümüşhanelilik Kültürü Olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Cem Köksal, halkın en yoğun şekilde yönetime katıldığı ve her kesimin temsil edildiği yerel seçim sürecine girildiğini belirterek, atılacak her adımın dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane 12.12.2013, 00:00 12.12.2013, 00:02
Köksal: Ortak Hedefimiz Gümüşhanelilik Kültürü Olacaktır
banner400
Yaptığı açıklamada demokrasi güzelliğini ve ortak hareket etme yada sorumluların, yetkiyi paylaşma kültürünü benimsediğini kaydeden Köksal, bu nedenle Gümüşhane Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Bu açıklamamda kimseyi yermemeye özellikle dikkat ederken, seçim sürecinde de rakiplerimi kırmamaya ve kırıcı olmamaya dikkat edeceğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Amacım seçimler bittikten sonra siyasi rakiplerimle sokakta kucaklaşacak, rahatça diyalog kurabilecek bir süreç geçirmek olacaktır. Demokratik teamüller ve Gümüşhanelilik kültürü de bunu gerekli kılmakta olup atacağımız her adımda bunlara özellikle dikkat etmemiz gerekmektedir.” dedi.

“BU ŞEHİRDE HİÇ KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEKTİR”

Aday olan herkesin şehrin sorunlarında ortak düşüncede olması, ilin önceliklerinin tüm adaylarca da açıklandığı gibi bilinir olması, seçim bittikten sonra aday projelerinin kazanan aday tarafından bir havuzda biriktirilerek işleme konulmasının Gümüşhane için oldukça elzem olduğunu dile getiren Köksal, “Eğer ben kazanırsam sadece adayların değil aday adaylarının bile Gümüşhane hayrına olan tüm projelerini de inceleyip yürütülebilir olanları portföyüme alacağımın bilinmesini açıklıyorum. Edindiğim demokrasi kültürü ve kamu tecrübeme dayanarak şunu özellikle belirtmek istiyorum. Siyasi inatlaşma bu şehre hiç bir şey kazandırmamıştır. İnatlaşmanın devamı durumunda kaybedenin şehir olacağını da çok iyi biliyoruz. Gümüşhane kamuoyundan, iş dünyasından ve halkımızdan önemli beklentimiz Gümüşhane lehine inat uğruna yapılmayanları takip ederek eleştirmeleri ve sonucunu alıncaya kadar ısrarlı olmaları yönünde olacaktır. Ben seçildiğimde herkesle ortak çalışacağımın bilinmesini, uygulayacağımız projeler ile kentimizin talihinin döneceğini taahhüt ediyorum. Seçimi halkımızın desteği ile kazanacağız ve bu kentte hiç kimse kendini yalnız hissetmeyecektir.” diye konuştu.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39