banner333

banner309

Sadak Barajı Açılış Kurdalesini Üstün Kesti

113 Tesisle Beraber Açılışı Yapılan Sadak Barajının açılış Kurdelesini Milletvekili Feramuz Üstün Kesti

Kelkit 12.12.2013, 00:03 12.12.2013, 00:06
Sadak Barajı Açılış Kurdalesini Üstün Kesti
banner400
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın; "Bugün Türkiye’nin hangi iline, hangi ilçesine, hangi mezrasına, insanımızın yaşadığı, insanımızın nefes aldığı hangi yöresine giderseniz gidin orada mutlaka bizim iktidarımızın, bizim hükümetimizin bir eserini, bir hizmetini, bir projesini, bir yatırımını muhakkak görürsünüz. Ayak basmadık yer bırakmadık. Her yere gidiyoruz. Ayak bastığımız her yere hizmet götürmekten, eser inşa etmekten söz ediyorum. Amacımız, bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Eser bırakmak, iz bırakmaktır. Amacımız Türkiye’yi kalkındırmaktır. Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır." sözleriyle Ankara Arena Spor Salonunda  içerisinde Sadak Barajının da bulunduğu 113 Tesisin açılışını yaptı.
 
Gümüşhane'ye nefes aldıracak,Gövde hacmi 2 milyon 200 bin metreküp olan  24 milyon 500 bin metreküp su depolanacak olan. Bölgenin ekonomik yapısını, bitki örtüsünü ve iklimini büyük ölçüde değiştirecek , ziraata dayalı sanayinin gelişmesine de imkan sağlayacak,60 milyon liraya mal edilen ve Dekar başına 237 lira net gelir artışı sağlayacak Sadak Barajının açılışında Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de hazır bulunarak, açılış kurdelesini kesti.
Gümüşhane'ye yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili Gümüşhane Milletvekili arkadaşım Doç.Dr.Kemalettin Aydın beyle beraber var gücümüzle çalışıyoruz ifadelerini kullanan Milletvekili Üstün yaptığı açıklama da; 2011 yılında yapımına başlanan ve 2014 yılında tamamlanması taahhüt edilen Sadak Barajının Ak Parti iktidarının gücüyle taahhüt edilen tarihten 6 ay önce tamamlanmış olmasından ve bu yatırımın ilimize kazandırılmış olmasından memnunuz, Emeği geçenlere,bu projenin başlamasına büyük emek veren 22.Dönem Gümüşhane Milletvekilimiz Prof.Dr.Yahya Doğan hocamıza, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof.Dr.Veysel EROĞLU'na ve Bu Projelerimizin Mimarı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Gümüşhane adına teşekkür ediyor,Yapılan yatırımların Milletimize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum.dedi
 

Yorumlar (2)
ömer akıllı 10 yıl önce
hangi fabrikaları açtınız bu insanların ekmege ihtiyacı car hey akp
sdsd 10 yıl önce
soyadın gibi çok akıllısın fazla yorma kendini
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45