banner333

banner309

Kız Meslek Lisesi Bunu Sürekli Yapıyor

Kız Teknik ve Meslek Lisesi pansiyon öğrencileri okulunda düzenledikleri skeç gösterileri ile izleyicilerden tam not aldı.

Gümüşhane 05.03.2013, 13:41
Kız Meslek Lisesi Bunu Sürekli Yapıyor
banner400

 Okul Müdürü Onur Aydın’ın eşliğinde ve Okul Pansiyon Müdür Yardımcısı Necmettin Çapoğlu’nun denetimlerinde Hazırladıkları skeç ve gösterilerle büyük beğeni toplayan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri hazırlayıp sunduğu etkinliğe ilgi büyüktü.

 Melekler ve Şeytanlar, Tercüman, Falcı, Baba Haber Bülteni, Hangi Öğretmen Derste Ne Yapıyor ve Komedi Dans Üçlüsü skeç gösterilerini sunan öğrenciler büyük beğeni ile izlendi.

 Okul Pansiyonu öğrencilerinin heyecan ve azimle çalışarak ortaya çıkardıkları skeçler görülmeye değerdi. Yetenekli öğrencilerimiz skeçlerde okul ve pansiyonda yaşanan komik olayları ve değişmesini istedikleri bazı konuları ele alıp ve oyun haline getirip hem izleyicileri güldürüp hem de isteklerini dile getirdiler. 5 skeç sunan öğrencilerimiz yetenekli oldukları izleyicilerin gözlerinden kaçmadı.

 Gecenin sonunda öğrencilere seslenen Okul Müdürü Onur Aydın;  “Öğrencilerimizle gerçekten gurur duydum. Gençlere fırsat verildiğinde ne kadar güzel çalışmaların ortaya çıktığını gösterdiler. Böyle bir etkinliğin düzenlenmiş olması gerek bizler için gerek öğrencilerimiz için çok önemliydi. Üniversite sınavı önce böyle bir etkinliğe ihtiyacımız vardı, öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak onlara yardımcı olmak için elimizden gelenleri yapıyor ve yapmaya da her zaman hazırız. Öğrencilerimizin başarılı olmaları adına daha verimli çalışmaları için onları destekliyoruz ” dedi.

 Kız Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen geceye İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Eskicioğlu ve Abidin Merdan, Okul Müdürü Onur Aydın, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22