banner333

banner309

HÜDA PAR Gümüşhane'den Kınama

Van`da beş tesettürlü bayana, BDP İl Binasından çıktığı tespit edilen 20 kişilik bir grubun sözlü ve fiili saldırıyı kınayan HÜDA PAR Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı M.Emin Kaya , bugüne kadar Müslüman kadına sadece Yahudi zihniyetli kâfirlerinin el kaldırdığına dikkat çekti.

Gümüşhane 11.03.2014, 23:16 11.03.2014, 23:17
HÜDA PAR Gümüşhane'den Kınama
banner400

GümüşhaneHÜDA PAR’ın Van’da yapmış olduğu seçim mitinginden dönen beş tesettürlü bayana yapılan sözlü ve fiili saldırılara bir tepkide Gümüşhane’ den, saldırıyı yapanları İnsanlıktan nasiplerini almamış, insan denmeyecek kadar insanlıktan çıkmış mahluklar olduğunu belirtip, tesettürlü kadınlara yönelik yapılan hain saldırının, rezillik ve hayasızlık olduğu vurgulandı.  

“Kadına el kaldıran hiçbir toplum iflah olmayacak”

Kaya, bizim inancımızda ve örfümüzde kadın mefhumunun çok daha paha biçilmez ve hususi bir yeri olduğunu belirterek, “bu milletin inanç ve örfünde kadın herkesin annesi, bacısı ve namusu konumundadır. Böyle bir saldırının, bdp / pkk çeteleri tarafında yapılması, bu çetelerin kadınlara verdiği değeri  ortaya koymaktadır. Şimdiye kadar Kadına el kaldıran hiçbir toplum iflah olmamış ve bu çetelerde iflah olmayacaktır. Bu saldırı resmen bir korkaklıktır, namertliktir, alçaklıktır, kendini bilmezliktir , açıkça bir hayasızlık ve rezilliktir .” dedi. 

“ Bugüne kadar Müslüman kadına  Yahudi zihniyetli kâfirler el kaldırmış

Kaya, “ Bugüne kadar Müslüman kadına sadece Yahudi zihniyetli  kafirler el kaldırmıştır. Şimdi de dini değerlerden yoksun, namustan bihaber, manevi değerlerin ne olduğunu bilmeyen bu kişiler Müslüman kadınlara el kaldıracak kadar alçalmışlardır. İslami kamuoyunun çok yakından tanıdığı bu zihniyet, Van’da yaşanan bu olay ile bir kez daha kirli yüzlerini göstermiş oldular.” İfadelerini kullandı. 



“Tüm duyarlı kesimler bu alçakça saldırı karşısında tavırlarını ortaya koymalıdırlar”

Yaşanan bu olayın ulusal medyaya yansımamasının manidar olduğunu söyleyen ve bunun sorgulanması gerektiğine işaret eden Kaya, “Bunun ulusal medyada çıkmamasının sebebi acaba bu coğrafya da yaşıyor olmamızdan mı yoksa inançlı oluşumuzdan mı kaynaklanıyor?  herkes çok iyi bilmelidir ki, annelerimize bacılarımıza yapılan hiçbir saldırıyı hiçbir şekilde kabul etmeyiz ve bunun bizim kırmızı çizgilerimiz olduğunu herkes bilmelidir. Resulullah (sav) bir Müslüman bacımızın başörtüsüne Yahudiler tarafından saldırı yapıldığı için Yahudilere savaş açmıştır.” dedi.  Başta Müslüman Van halkı olmak üzere tüm duyarlı kesimler bu alçakça saldırı karşısında tavırlarını ortaya koymalıdırlar. Meşru çerçeve de gerekli tepkileri vermelidirler.” çağrısında bulundu.  



 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48