banner333

banner309

Hayırseverlerden İhtiyaç Sahiplerine Destek

Gümüşhane Valiliğinin koordinasyonunda hayırseverler vatandaşlar tarafından yapılan bağışlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Gümüşhane 11.05.2021, 23:22
Hayırseverlerden İhtiyaç Sahiplerine Destek
banner400

Gümüşhane Valiliğinin koordinasyonunda hayırseverler vatandaşlar tarafından yapılan bağışlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Hayırseverlerin sağladıkları 359 bin TL nakdi destek Valilik koordinasyonunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında hayırseverler tarafından yapılan bu desteklerin çok anlamlı ve değerli olduğunu belirten Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere hayırseverimiz tarafından yapılan bu bağışlar çok değerli ve anlamlı. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde yardımlaşmanın, dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu ve kardeşliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir defa daha gördük. Ramazan ayının bu bereket ikliminde birbirimize daha çok destek olacak, birbirimizi daha çok kucaklayacağız. Hayırseverlerimiz tarafından yapılan yardımlar bahsettiğimiz bu rakamlarla sınırlı değil. Bir hayırseverimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 2000 adet gıda kolisi yardımında bulundu. Birçok hayırseverimiz önemli miktarda ayni ve nakdi yardımlarda bulunmakta. Bazı işadamlarımız esnaflarımız, hayırseverlerimiz dar gelirli vatandaşlarımızın fırınlara, bakkallara olan borçlarını sahiplenerek veresiye defterlerinden borç ödemelerinde bulunmakta, zimem defteri satın almaktalar. Bizim değerlerimize, kültürümüze yakışan bir sahiplenme gösterdikleri için hepsine müteşekkiriz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59