banner333

banner309

GÜYAD Heyeti Hızır Aktaş'ı Ziyaret Etti

Merkezi İstanbul’da bulunan ve 25 yıldır Gümüşhane’nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatında birçok başarılı faaliyeti gerçekleştiren GÜYAD Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği vefatının 120. Yılında Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi (Hz) Anma Programı sonrasında Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a ziyarette bulundu.

Gümüşhane 18.05.2013, 13:41
GÜYAD Heyeti Hızır Aktaş'ı Ziyaret Etti
banner400
Ziyarete GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, Başkan Yardımcısı Hüseyin Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Korçil katıldı. 


Ziyarette konuşan GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt; “Eğitim hem ülkemiz ve hem de ilimizin en önemli ve en hassas konusudur. Bu yüzden bizde GÜYAD olarak Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. İlimizim eğitim çıtasının yükselmesi topyekûn çalışmamıza bağlıdır. Bir zamanlar Gümüşhane’nin eğitim alanındaki başarıları konuşulurken son yıllarda yapılan başarılı çalışmalar ve projeler ile aynı seviyeyi yakalayacağımıza inancımız tamdır. Sizin ve değerli valimizin ilimiz için bir şans olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.


Yapılan ziyaret sonrası memnuniyetini ifade eden Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “GÜYAD gibi derneklerimizin yaptıkları başarılı çalışmalar şehrimize birer katma değer etkisi yapmaktadır. Bu derneklerimizi bizimle istişare içinde görmek bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Aslına bakılacak olursa hemen her alanda sivil toplum örgütlerimize ve derneklerimize çok işler düşüyor. Bu konuda GÜYAD’ı ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.   
   

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49