banner333

banner309

Gümüşhanelilerden Huzurevine Ziyaret

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Safiye-Gönül Bayar huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet edip gönüllerini aldılar.

Gümüşhane 25.12.2019, 09:57
Gümüşhanelilerden Huzurevine Ziyaret
banner400

Ziyarete Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu,Dernek Üyesi Bayanlar Gönül Daltaban, Nuray Nebioğlu ve Meral Turhan katıldı.

Kendilerinin terk edilmiş olarak görmemelerini, yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyarete geldiklerini söyleyen dernek Başkanı İrfan Ataman ziyarette şunları söyledi.”Eskişehirde dernek olarak farkındalık yaratan faaliyetlerimizden biriside huzurevi ve sevgi evleri ziyaretleri. Bunları düzenli olarak yapmaya gayret ediyoruz. Bugün buraya tüm üyelerimizi temsilen yönetim kurulu olarak geldik. Burada yüze yakın büyüğümüz var. İçlerinde Gümüşhane’mizde askerlik yapanlarla tanıştık. Anıları hatıraları dinledik. Birlikte vakit geçirmekten çok mutluyuz. Her birisi bizim değerimiz. Geçmişte bu millete hizmet etmiş büyüklerimiz. Onların hakkı ödenmez” dedi.

Onların yüzlerini gülerken görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Dernek kadınlar kolu üyesi Nuray Nebioğlu ise kendilerine ziyaret için destek olan, katkı sağlayan bayanlara teşekkür etti. Devletimizin burada yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak her türlü imkanın sağlandığını görmekten mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten son derece mutlu olduklarını belirten huzurevi sakinleri Dernek yönetim Kuruluna kendilerini hatırlayıp gelip sohbet ettikleri için teşekkür ettiler.

İki ayrı blokta yaklaşık yüz sakinin kaldığı huzurevinde keyifli geçen ziyaret, karşılıklı güzel temennilerin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38