banner333

banner309

Gümüşhane'de Ötüken'den Turan'a Kutlu Yürüyüş Konseri Düzenlendi

Gümüşhane’de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından ‘Ötüken’den Turan’a Kutlu Yürüyüş Konseri’ düzenlendi.

Gümüşhane 23.12.2013, 08:53 23.12.2013, 08:56
Gümüşhane'de Ötüken'den Turan'a Kutlu Yürüyüş Konseri Düzenlendi
banner400

 Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda ülkücü camianın önde gelen sanatçılarından Ozan Erhan Çerkezoğlu ve Ali Kınık yaklaşık 3 saat boyunca sahne aldı.



Programa Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Orhan Mazman, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, MHP Belediye ve İl Genel Meclisi adayları, parti yöneticileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.



Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Andımız’ın topluca okunmasının ardından selamlama konuşması yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Ülkü Ocaklarının Türkiye’nin en köklü gençlik teşkilatlarından birisi olduğunu söyledi. Kara, Gümüşhane Üniversitesindeki öğrenci konseyi seçimleri ile Belediye Başkanlığı seçimlerinin altını çizerek, bu konularla ilgili bir takım tespitlerde bulundu.



MHP İl Başkanı Orhan Mazman ise konuşmasında bu programların birer eğlence programı olmadığını, birer nasihat olduğunu belirterek, Ülkü Ocaklarının Türkiye’nin sigortası olduğunu söyledi.



Son günlerde ülke gündemini sarsan operasyonla ilgili “Endişem ve şüphem vardır. Gümüşhane’de de ayakkabılığında kutu olan siyasiler vardır” iddiasında bulunan Mazman, “Gümüşhane’de iktidar partisi mensuplarının yüzde 75’i menfaatlendiği için o partinin organlarında görev almaktadır. Çünkü biz bu filmleri dün de seyrettik.” dedi.



MHP’nin yanında yer almanın vatan ve namus borcu olduğunu dile getiren Mazman, MHP’nin asla ülkücü hareketin yolundan dönmeyeceğini belirterek, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu ve Türk milletinin geleceğine sahip çıkması gerektiğini söyledi.



Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı da konuşmasında Türk milletinin geleceğini oluşturan gençlerin Ülkü Ocaklarında yetiştiğini belirterek, “MHP, 30 Mart yerel seçimlerinde başarılı olmak zorundadır.” dedi.



Toplu olarak ülkücü yemininin de edildiği programda Gümüşhaneli Ozan Şinasi Akan’ın şiir seslendirmesinin ardından ülkücü camianın güçlü seslerinden Ozan Erhan Çerkezoğlu ve Ali Kınık sahne aldı.




Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
gümüşhaneli 11 yıl önce
musfata canlı ülkücümü ? ..ettigi yemin ile çelişen birisi .yazık oradaki gercek ülkücüleride .kendi menfi cıkarı icin kulanıyor vefasız
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27