banner333

banner309

Olgunlar Turkcell İletişim Merkezi Açıldı

Olgunlar Turkcell İletişim Merkezi Kelkit'te Açıldı

Kelkit 23.12.2013, 11:38 23.12.2013, 11:43
 Olgunlar Turkcell İletişim Merkezi Açıldı
banner400

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, " iletişim teknolojilerinde ürün ve hizmetler veren uzman mağazacılık" anlayışıyla kurulan  Kelkit’teki  en büyük TİM Mağazası  Açıldı. Açılışa Kelkit Kaymakamı Ozan GAZEL, 22. Dönem  Milletvekili Temel YILMAZ, Kelkit Belediye Başkanı Muammer DURAN, Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail AKÇAY,  Kelkit Ticaret Odası Başkanı Cafer HİRİK, KEGİAG Başkanı Selçuk DEMİR, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim YAVUZ,  GENPA Trabzon Bölge Müdürü ve çok sayıda Davetli Katıldı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan Kelkit Kaymakamı Ozan GAZEL,  Açılan Olgunlar Turkcell İletişim merkezinin Kelkit’imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm Kelkitlilere ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 Olgunlar Turkcell İletişim Merkezi sahibi Genç İşadamı Kadir OLGUN    Turkcell İletişim Merkezlerine verdikleri öneme değinerek “Bizim için teknoloji müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak demek. Olgunlar Turkcell İletişim Merkezinin iletişim teknolojilerinde uzman mağaza olması için çalışıyoruz ve müşterilerimizin her türlü iletişim teknolojileri konusundaki ihtiyaçları için bir uğrak noktası olmayı hedefliyoruz. TİM’lerimizde müşterilerimize Turkcell kalitesiyle hizmet vermeye devam edeceğiz. Amaçlarının Turkcell’i Kelkit’te daha iyi tanıtmak ve Kelkitli hemşerilerimiz  için Turkcell kalitesini en iyi şekilde sunmak olduğunu söyledi.








Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34