banner333

banner309

Gümüşhane Valisi Okay Memiş'ten Yeni Yıl Ziyareti!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yeni yılda 24 saat çalışan kamu görevlilerini ziyaret etti.

Gümüşhane 01.01.2017, 19:16 01.01.2017, 19:16
Gümüşhane Valisi Okay Memiş'ten Yeni Yıl Ziyareti!
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yeni yılda 24 saat çalışan kamu görevlilerini ziyaret etti.

Kendisine Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Umut Evi ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Sayın Valimiz, daha sonra 24 saat esasına göre çalışan kamu görevlilerini ziyaret etti.

Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’nde görevli polis memurlarının yeni yılını tebrik ettikten sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi gören hastaları ziyaret eden, ardından yeni yılın ilk bebeği olan Elanur Ödünç’ü ve annesini de ziyaret ederek, altın hediye etti.

Daha sonra Balyemez Konağı karşısındaki uygulama noktasında yılbaşı nedeniyle güvenlik ve alkol kontrolü yapan polis memurlarını ziyaret eden Sayın Valimiz, polis memurlarıyla birlikte kendisine ikram edilen çaydan içti.

Vali Memiş, askeri ailesiyle görüştürdü

Yanına oturduğu Eskişehirli 1996/2 tertip Mehmet Özcan’dan ailesinin telefonunu alarak arayan Vali Memiş, Özcan’ın hem annesi hem de babasıyla telefonda görüştü ve ardından telefonu oğullarına vererek yeni yılı kutlamalarını sağladı. Özcan’ın anne ve babasına teskeresine 114 gün kaldığını belirterek, “Sayılı gün çabuk geçer. Gümüşhane cennet gibi bir yer. Biz burada sizlerin emaneti ve bizim gözümüzün nuru olan Mehmetçiklerin yeni yılını kutluyoruz. Oğlun biraz kilo almış gibi. Senden daha iyi bakıyoruz” dedi.

Doğum günü olan gazeteciye pasta ikramı

Bu sırada kendisini takip eden Anadolu Ajansı muhabiri Muhammet Çelik’in doğum günü olduğunu öğrenen Vali Memiş ve Belediye Başkanı Çimen, kendilerine ikram edilen pastadan gazeteci Çelik’e kendi elleriyle ikram etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Uygulama noktasının ardından 112 Acil Servis çalışanlarını ziyaret eden Vali Memiş, burada gazetecilere yaptığı değerlendirmede 2016 yılının Türkiye açısından çok önemli olayların yaşandığı bir yıl olduğunu, özellikle 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne maruz kalındığını söyledi.

İnsanların her geçen yıla göre bir yıl daha yaşlanmış olmasına karşın devletin her zaman genç ve dinamik olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Devlet her zaman için yaşadığı tüm olaylardan ders çıkarır ve ona göre de tedbirlerini alır. Bizde inşallah 2017’de hem Gümüşhane özelinde hem de 81 vilayette özellikle terörle mücadele konusunu çok daha iyi yapmayı hedefliyoruz. Gümüşhanemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden çok daha fazla faydalanmaları için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Gümüşhane için 2017’nin bir şahlanış yılı olacağını dile getiren Vali Memiş “Çalışmalarımız o yönde. Yaptığımız somut işleri hepiniz göreceksiniz. Turizm alanında, tarım ve hayvancılık, madencilik alanında, 2017 yılı 2016’dan çok daha iyi bir yıl olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51