banner333

banner309

Gümüşhane TSO’dan Üyelerinin Enerji Yükünü Hafifletecek Önemli Protokol

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO), Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş. ile imzalamış olduğu indirimli elektrik satış protokolü sayesinde oda üyelerine indirimli elektrik kullanma fırsatı sunarak, üyelerinin enerji maliyeti yükünü hafifletiyor.

Gümüşhane 13.03.2020, 10:11
Gümüşhane TSO’dan Üyelerinin Enerji Yükünü Hafifletecek Önemli Protokol
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO), Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş arasında imzalanan özel protokol kapsamında, GTSO üyelerine indirimli elektrik kullanma fırsatı sunduklarını ve üyelerinin en büyük giderlerinden biri ola enerji maliyetlerini düşürmeyi hedeflediklerini belirten GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, bu imkandan faydalanmak isteyen GTSO üyelerinin sadece güncel oda kayıt belgesi ile Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş ofislerine müracaat etmeleri ve kendilerine sunulan en uygun tarife üzerinden ilgili sözleşmeyi imzalamalarının yeterli olduğunu söyledi.

Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş ile imzaladıkları protokol içeriği hakkında bilgi veren Başkan Akçay; Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş adına Gümüşhane Şube Müdürü Kıymet Koyun ile imzalamış olduğumuz protokol kapsamında üyelerimiz odamızdan aldıkları oda kayıt belgesi ile birlikte Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş şubesine giderek, Aktif enerji bedeli 12 ay süre ile 0,465 TL sabit fiyat, ulusal tarife fiyatlarından ticarethane aboneleri için %5 veya sanayi aboneleri için %3 indirim oranlarında olmak üzere kendilerine sunulan bu üç indirimli tarifelerden birini seçerek, imzaladığı Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesi sayesinde bir yıl boyunca indirimli elektrik kullanma imkanına sahip olacaklar. Ayrıca daha önce Çoruh Elektrik Perakende Satış. A.Ş ile sözleşme imzalamış olan üyelerimizde, sözleşmelerini protokol kapsamında yenileyerek tekrar bu yeni indirim oranları üzerinden elektrik kullanabileceklerdir. İmzalamış olduğumuz bu protokolün üyelerimiz üzerindeki ağır enerji maliyetlerini bir nebze olsun hafifleteceğini düşünüyor, protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum’ ’ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11