banner333

banner309

Gümüşhane'nin En Çok Okuyan Öğrencileri Kampta Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığının "Liseliler çok okuyor çok geziyor" okuma kampanyası kapsamında, İlimiz Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi ve Gümüşhane Fatih İmam Hatip Lisesinden 11 öğrencimiz Trabzon'un Düzköy ilçesindeki kampa katıldı.

Gümüşhane 23.08.2019, 17:46 23.08.2019, 22:14
Gümüşhane'nin En Çok Okuyan Öğrencileri Kampta Buluştu
banner400

    MEB, kampanya ile lise öğrencilerinin tatilde okuma alışkanlıklarının sürdürülmesi, aralarındaki etkileşim ve bilgi paylaşımının artırılması amaçlamıştı. Bu kapsamda, öğrencilerimiz 10'ar kişilik kitap okuma kulübü kurmuş;  Türk ve dünya edebiyatından iki kitabı birlikte okumuşlardır. Okudukları kitapları birlikte yorumladıkları bir dakikalık videoları, "#cokokuyancokgeziyor" etiketiyle Twitter üzerinden paylaşan öğrencilerimiz çekilen kura sonucunda ücretsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının Trabzon Düzköy'deki gençlik kampına katıldılar.

    15-18 Ağustos tarihleri arasında Gümüşhane, Konya, Ordu, Rize, Trabzon, Gaziantep, Kırıkkale ve Erzurum’dan gelen öğrencinin katıldığı kampta treking, halk oyunları, drama, paintball, futbol, mini golf, badminton, voleybol ve basketbol etkinlikleri ile Çal Mağarası gezisi ve kaya inişi, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü gezileri gerçekleştirildi.

     Öğrencilerin katıldığı Gençlik Kampı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u konuk etti. Öğrencilerle yemek yiyen ve yaptıkları aktivitelere katılan Bakan Selçuk konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden "Katılım gösteren öğrencilerimizin tamamını, kamplar ve onların programları müsait oldukça göndereceğiz. Ben de sabah çocukların yanlarındaydım. Fotoğraf bu sabahtan... #çokokuyançokgeziyor demiştik. Okumuşlar, biz de gezdik. Hem de atla:) ” paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59