banner333

banner309

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Toplantıları Başladı

-GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİNİN TOPLANTILARI BAŞLADI -DENETİM KOMİSYONU SEÇİMLERİ YAPILDI

Gümüşhane 03.01.2013, 10:26
Gümüşhane İl Genel Meclisinin Toplantıları Başladı
banner400

 Gümüşhane İl Genel Meclisinin Ocak ayı toplantıları başladı. Toplantıların ilk gününde Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı.

 İl Genel Meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın katılımı ile yapılan toplantı kayınvalidesinin vefatı nedeniyle katılamayan Necati Şenel haricinde tüm meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

 Toplantıda İl Özel İdaresinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için İl Genel Meclisi üyeleri arasından gizli oyla 5 üye seçimi yapıldı. Seçim sonucunda AK Parti grubundan Mustafa Pala, Emrah Akan, Mesut Şen, Mail Yavuz ve MHP grubundan Rıdvan Ediz komisyon üyeliğine seçildi.

 Denetim Komisyonunun kararın Vali Dr. Yusuf Mayda tarafından onaylanmasını müteakip toplanarak kendi arasında görev dağılımı yapacağını ifade eden Meclis Başkanı Çobanoğlu, çalışmalarını Şubat ayı sonuna kadar bitirecek komisyonun hazırladığı raporları da en geç 15 Mart tarihine kadar İl Genel Meclisi Başkanlığına sunacağını ve Nisan ayı toplantılarında raporun görüşüleceğini söyledi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48