banner333

banner309

Gümüşhane'de Gaziler Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

Gümüşhane'de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi. Vali Aydın Baruş, gazilerin ve şehit ailelerinin önemini vurgulayarak onlara minnet duygularını dile getirdi.

Gümüşhane 20.09.2025, 19:12
17
Gümüşhane'de Gaziler Onuruna Yemek Programı Düzenlendi
banner400

Gümüşhane’de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Vali Aydın Baruş’un ev sahipliğinde gaziler onuruna yemek programı gerçekleştirildi.

Sema Doğan Yaşam Alanı’nda düzenlenen programa il protokolü, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, gaziler ve şehit aileleriyle aynı sofrada bulunmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden protokol üyeleri, kahramanların yanında olmanın önemine dikkat çekti.

“Gazilerimiz milletimizin onurudur”

Programda konuşan Vali Aydın Baruş, “Bugün, bizlere bu toprakları vatan kılan kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleriyle aynı sofrayı paylaşmanın onurunu yaşıyoruz. 19 Eylül’ün Gaziler Günü olarak kabul edilmesi, milletimizin kahramanlarına duyduğu minnetin ifadesidir. Tarihimiz boyunca bu millete yol göstermiş, sancağımızın göklerde dalgalanması için mücadele etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Aramızda Kore ve Kıbrıs gazilerimiz bulunuyor; bu kahramanlarımız milletimizin onurunu temsil ediyor. Bu rütbe, milletimizin en kutsal unvanlarından biridir” dedi.

Konuşmasının sonunda Vali Baruş, gazilere ve şehit ailelerine sağlık, huzur ve uzun ömür temennilerini ileterek, onların her zaman devletin ve milletin gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 20 Eylül 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35