banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesinden 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gümüşhane 30.04.2020, 18:22
Gümüşhane Belediyesinden 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, helal kazancı ve emeği kutsal sayan milletin bir ferdi olarak, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. “Gümüşhane Belediyesi olarak bizim de amacımız, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla,  genciyle, yaşlısıyla kısacası tüm halkımızın arasındaki bütünleşme köprüsünü kurmak, sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı günleri yaşatabilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın, işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

“1 Mayıs alın terinin, emeğin günüdür. İşçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza ve yarınlarımıza ışık olmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti hükümetleri ilk günden itibaren işçilerimizin sorunlarına içtenlikle çözüm üretmeye çalışırken, istihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için de pek çok tedbiri ve programı da hayata geçirmiştir. Gümüşhane Belediyesi olarak işçiye, alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışla çalışmaya; üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya; emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bu zor günlerde gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçilerimiz, güvenlik güçlerimiz, gıda, basın, banka, ulaşım, temizlik, market, eczane ve kargo sektörü gibi alanlarda çalışan emekçilere; COVİD-19 salgınıyla mücadele eden herkse, Gümüşhane halkına bu zor günlerde hizmet edebilmek için günlerdir canla başla çalışan Belediye personelime verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu duygularla başta sağlık çalışanları olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerime başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde mutlu bir yaşam temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46