banner333

banner309

Akın: Hala Neyi Bekliyorsunuz?

Ariana Grup yönetim Kurulu başkanı ve 1954 Kelkit Belediyespor Onursal Başkanı Murat Akın, Belçika, Arjantin ve son olarak Fransa’nında tüm ligleri tescil etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu: “Hala neyi bekliyorsunuz?” dedi.

Spor 30.04.2020, 21:44 30.04.2020, 21:53
Akın: Hala Neyi Bekliyorsunuz?
banner400

21 Mart 2020 tarihinde yaptığı açıklama ile Türkiye liglerinin bu şekilde tescil edilmesi gerektiğini söyleyen Akın; “Bu insan oğlunu anlamak gerçekten çok zordur. Bir türlü menfaat ve egosunun önüne geçemiyor. Daha önce dediğim gibi  futbol, insan sağlığından önemli değildir. Tüm Türkiye’ye evde kalın çağrısı yapılırken,  sözde futboldan anlayan futbol adamları neden susuyorsunuz? İnsan sağlığını hiçe sayarak ne yapmak istiyorsunuz ve ligleri tescil etmek için daha  neyi bekliyorsunuz? Ülkemizde henüz ölüm vakası yokken bu şartlarda maçlar oynanmaz kim şampiyon ilan edilirse edilsin diyen zihniyet niye bugün günlük yüzlerce ölüm varken ısrarla maçlar oynanmalı diyor. Bize ne lider kim, ikinci kim, şampiyon kim olursa olsun. İnsan sağlığı hepsinin önünde gelir. Yağmur çamur demeden bir umut için tribünlere giden cefakar taraftarı ilgilendirir, onlar tribünde olmadan zaten futbolun tadı olmaz. Bugün Avrupa’da Belçika, Fransa, Arjantin çağrımızı dikkate alıyor ama bizim TFF liglerin tescili için hala neyi bekliyor. Sadece sağlık için diyoruz. Bırakın bu ego tatmin etme, para kazanma sevdası yüzünden  canlarımızı kaybetmeyelim. Sayın Cumhurbaşkanımız’ada buradan bu konuya el atma çağrısında bulunuyorum. Bu ligler tescil edilse ölür müyüz? Hayır ölmeyiz. Ama maçlar oynanır ise sporcu, seyirci, zengini ve garibanı hep ölür. Gelin bizi öldürmeyin, yaşatın ligleri tescil edin” dedi.

Murat Akın ayrıca tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve dayanışma gününü kutladı. Akın; “ Ülkemizin kalkınması ve rızıkları için helal emekleriyle, alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü tebrik ederim” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49