banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesinde Görev Devri Yapıldı

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerinin ardından Gümüşhane Belediye Başkanlığı'na seçilerek mazbatasını alan Ercan Çimen, 2 Nisan 2014 Çarşamba günü saat: 11:00'de gerçekleştirilen törenle görevini eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı'dan devraldı. 4

Gümüşhane 02.04.2014, 15:09 02.04.2014, 15:11
Gümüşhane Belediyesinde Görev Devri Yapıldı
banner400
              Gerçekleştirilen törene, Gümüşhane AK Parti Teşkilatı yöneticilerinin yanı sıra Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye ve Genel meclis üyeleri, esnaflar ve yoğun bir vatandaş katılımı oldu.

            Eski Başkan Mustafa Canlı, konuşmasında şunları söyledi: "Yapılan 30 Mart seçimlerinin ardından halkımız Ercan Çimen Bey’e tercihini kullandı. Hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyorum. Temenni ederim ki, Ercan Çimen Bey, halkımıza vaat ettiği projeleri yapar. Biz bundan keyif ve memnuniyet duyarız. Belediye çalışmalarında her türlü katkıyı yapacağımdan hiç bir şüpheniz olmasın. 1999 yılından 2014 yılına kadar üç dönemdir başkanlık yaptım. Malumunuz olduğu üzere şu an itibaren bunu noktalıyoruz. Yaptığımız hizmetler halkımızın gözü önündedir. Bunlardan bir tanesi Belediye binasıdır. Zaman içerisinde yapılanları tarih ve halkımız değerlendirecektir. Tekrar seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sayın Başkan olmak üzere herkesi saygıyla selamlıyorum.”

            Yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen ise devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: " Sayın Başkanımız Mustafa Canlı, üç dönemdir Gümüşhane'ye güzel hizmetler yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımıza her zaman destek olup, yanında olduk. Bundan sonra, Belediye olarak yarım kalan projelerimizi tamamlayacağız. Bizim de ayrıca projelerimiz var. Bu süreçte hepsini bitireceğiz. Bu süreç içinde de Sayın Başkanımızın desteklerini bekliyoruz. Biz şehrimizin Şehr-i Emini olmak istiyoruz. Herkesin Belediye Başkanı olmak istiyoruz. Bu şehri hep beraber yaşanabilir şehir haline getireceğiz. Bizi destekleyen halkımıza çok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun."

            Eski ve yeni başkanların birbirlerine plaket ve çiçek takdimleri sonrasında Yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen, Eski Başkan Mustafa Canlı’yı bina çıkışına kadar uğurladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48