banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi'nin Nurullah Genç Programına Yoğun İlgi

Gümüşhane Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Şair ve Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç'i Gümüşhanelilerle buluşturdu.

Gümüşhane 07.03.2024, 08:55
Gümüşhane Belediyesi'nin Nurullah Genç Programına Yoğun İlgi
banner400

Gümüşhane Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Şair ve Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç'i Gümüşhanelilerle buluşturdu. 5 Mart Salı akşamı Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa yoğun bir ilgi vardı.

Programa eşi Gülsen Çimen'le birlikte gelen Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı konuşmada Gümüşhane'ye hizmet etmenin onurunu dile getirerek şunları söyledi:

"Kültür abidesi şahsiyetlerle Gümüşhanelileri buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün de değerli Hocamız Nurullah Genç'i konuk ettik. Altın kaplı güzel insanların şehrine hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. İnşallah 31 Mart'tan sonra sizlerin de desteğiyle tekrar bir 5 yıl daha bu şehre hizmet edeceğim. Gümüşhane en güzel hizmetlere layık. İnşallah ustalık dönemimizde şehrimize çok güzel işler yapacağız. Biz birlikte Gümüşhane'yiz, birlikte Türkiye'yiz."

Büyük İslam alimi Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri'nin memleketinde hizmet etmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Çimen, kültür programlarına olan ilginin kendilerini motive ettiğini de sözlerine ekledi.

Programda konuşan Prof. Dr. Nurullah Genç ise ağırlıklı olarak Gazze ve Filistin başta olmak üzere Müslümanların yaşadığı sorunları ele aldı. Genç, ayrıca gençlere sapık cereyanlara karşı da uyanık olmaları tavsiyesinde bulundu.

Prof. Dr. Nurullah Genç, konuşmasının ardından kitaplarını imzaladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen'in plaket ve buket takdimiyle program sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49