banner333

banner309

Gümüşhane, Başkan Çimen’le Bir İlk Daha Hazırlanıyor

2014 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimleri ile Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen’le Gümüşhane yeni bir ilke daha hazırlanıyor.

Gümüşhane 04.07.2018, 13:20
Gümüşhane, Başkan Çimen’le Bir İlk Daha Hazırlanıyor
banner400

2014 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimleri ile Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen’le Gümüşhane yeni bir ilke daha hazırlanıyor.

Gümüşhane kent merkezinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Atatürk Caddesi ile 15 Temmuz Zafer Meydanı arasında ki çıkış için yürüyen merdiven ihalesi yapılıyor. Gümüşhane ve çevre illerde sokağa kurulan ilk merdiven olma özelliğini taşıyacak işin ihale tarihi ise 16 Temmuz olarak belirlendi.

Zafer Meydanı olarak bilinen ve daha sonra adı 15 Temmuz Zafer Meydanı olarak değiştirilen alana çıkışı kolaylaştıracak olan yürüyen merdiven işi ihalesinin özel olarak FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ikinci yıl dönümüne denk getirildiği ifade edilirken,  ihalenin; Gümüşhane Belediyesi Meclis Salonunda 16 Temmuz 2018 tarihinde saat 14.00’de yapılacağı kaydedildi.

Konu ile ilgili Gümüşkoza’ya konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen; “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Atatürk ve 15 Temmuz Zafer Caddesini birbirine bağlayan noktaya yürüyen merdiven yapılmasına karar verdik ve kamu ihalesi olarak ilana çıktık” dedi.

Yürüyen merdivenin bölge illeri ile birlikte Gümüşhane’de de bir ilk olacağına vurgu yapan Çimen; “Son dönemlerde birçok farklı mekânda bulunuyor olması ile birlikte yürüyen merdivenlere alıştık. Lakin açık alanda bulunanlarına çok fazla rastlanılmıyor. Biz Gümüşhane sokaklarında bir ilke imza atarak yürüyen merdiven yapıyoruz. İhale sonucuna göre bir an önce yüklenicinin işine başlamasın sağlayarak yürüyen merdivenin halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45