banner333

banner309

Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliğinden Canlı'ya Ziyaret

Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Gümüşhane 27.09.2011, 11:20
Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliğinden Canlı'ya Ziyaret
banner400
 Ziyarete, Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazi Kaanoğlu, Mehmet Taş ve Temur Işık katılım gösterdiler. 
 
 Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Gül, 285 üyeye sahip olduklarını, bu sayının giderek fazlalaştığını ve Gümüşhane’de arıcılığa olan ilginin her geçen gün arttığını belirtti. Gümüşhane’nin bal üretimi için uygun coğrafi bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Gül,

" Gümüşhane, arıcılığın gelişmesi için yüksek köylere ve yaylalara sahip bir yer. İklim şartlarının da elverişli olması arıcılık için önemli bir avantaj bizim için. Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği olarak yıllık yaklaşık 450 ton bal üretiyoruz. Dışarıdan gelen arıcılar da ilimizden yaklaşık 200 ton bal üretiyor.. ” Dedi. 

 Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı yaptığı açıklamada,

" Gümüşhane’de arıcılığı her zaman destekliyoruz. Arıcılığın ilimizde önemli bir yere sahiptir. Gümüşhane olarak bu konuda üzerimize düşen ne ise yapmaya her zaman hazırız.. ” Dedi.

 Canlı, z,yaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Gül ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39