banner333

banner309

Gümüşhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Tıbbi Cihaz Yatırımı Yapıldı

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Genel Sekreterliğe bağlı Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 150 bin TL. tutarında tıbbi cihaz yatırımı yapıldı.

Gümüşhane 03.03.2017, 16:29
Gümüşhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Tıbbi Cihaz Yatırımı Yapıldı
banner400

Gümüşhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne 150 bin TL. Değerinde Tıbbi Cihaz Yatırımı Yapıldı

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Genel Sekreterliğe bağlı Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 150 bin TL. tutarında tıbbi cihaz yatırımı yapıldı.

Konu ile ilgili Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Özgür Çelebi yaptığı açıklamada: ”ilimizde Her gün yüzlerce hasta ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden faydalanmak için merkezimize başvuruyor. Bu talebi karşılayabilmek için insan kaynağımızı, Tıbbi cihaz alt yapımızı ve Fiziki mekanlarımızı sürekli yenileyerek güçlendirmekteyiz. Amacımız, halkımıza en üst düzeyde sağlık hizmeti sunmak ve hastalarımızın hastanelerimize başvurdukları ilk andan itibaren taburcu edilene kadar hasta memnuniyetini sağlamak bizim en önemli önceliğimizdir. “dedi.

Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Yunus Yalçın ise açıklamasında: “bu yatırımdan dolayı genel sekreterliğimize teşekkür ediyorum, hasta memnuniyetinin önemli aşamalarından biri de “hijyen”dir. Bu konuda yaptığımız sürekli iyileştirmelerle çağın gereklerini kurumumuz bünyesinde uygulamaktayız. Bu kapsamda merkezimiz bünyesinde oluşturduğumuz “Sterilizasyon Ünitesi” aktif bir şekilde hastalarımıza hizmet üretmektedir. Hastalarımızda kullandığımız bütün cerrahi aletler, sarf malzemeler steril bir ortamda ve steril bir şekilde hastaya özel hazırlanmaktadır. Hastalarımızda kullanacağımız bütün aletler, öncelikle Sterilizasyon Ünitesi içerisinde steril edildikten sonra paketlenerek yalnızca bir hastada kullanılacak şekilde polikliniklere gönderilmektedir. Her hasta değişiminde Diş Poliklinikliği diş ünitesi dezenfekte edilerek yeni hastaya hazırlanmaktadır. Merkezimizdeki sterilizasyon işlemleri, Merkezimizin alt katında bulunan “Merkezi Sterilizasyon Ünitesi” içerisinde, eğitimli hemşire gözetiminde ve eğitimli personel tarafından yürütülmektedir. “Merkezi Sterilizasyon Ünitesi” içerisinde, Dünya Sağlık Örgütünün standartlarına uygun gelişmiş teknolojiye sahip cihazlar kullanılmaktadır. Geçtiğimiz ay alımını yaptığımız 150 bin TL. değerindeki yeni cihazlar ile sterilizasyon ünitesinin modernizasyonunu gerçekleştirerek halkımızın ve çalışanlarımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız bütün bu çalışmalar ile hem biz çalışanların hem de hastalarımızın sağlığını koruyarak güvenli bir ortamda tedavilerini gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz,” şeklinde konuştu.

Gümüşhane KHB. Basın ve İletişim Birim

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38