banner333

banner309

Gazeteciler Cemiyeti, Adliye Ve Baroyu Ziyareti Etti

Gümüşhane gazeteciler cemiyeti yaptığı mutad ziyaretlerden birini daha Gümüşhane Adliyesine ve Baro'ya yaparak gerçekleştirdi.

Gümüşhane 27.12.2012, 15:13
Gazeteciler Cemiyeti, Adliye Ve Baroyu Ziyareti Etti
banner400
 Perşembe günü Başkan Yusuf SADIK beraberinde Bşk. Yrd, Kuşakkaya Gazetesi İmtiyaz sahibi Turan TUĞLU, DHA temsilcisi Hayati YALÇIN olduğu halde önce, Başsavcı Mehmet ARSLANTAŞ'ı ardından Adli Komisyon Başkanı, Mehmet Selim ERDEN'i daha sonra da Gümüşhane Barosunu ziyaret ettiler. Başsavcı Sayın ARSLANTAŞ, Adli Komisyon Başkanı Sayın SELİM ve Baro Başkan Sayın Av. TAŞTAN yapılan ziyaret için teşekkürlerini bildirdiler ve yeni yönetimi tebrik ederek başarı dileğinde bulundular.

            Adliyenin üst düzey yöneticileri ve Baro Başkanı Av. TAŞTAN'la tatlı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden Başkan SADIK ise: "toplumsal sorunların çözümünde ortak akıl oluşturmaya katkı sağlama noktasında Adliyemize, Baromuza ve Avukatlarımıza olan güvenimiz tamdır. yeni ve müstakil bir Adliye sarayına olan ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır. Bunun için arsa tespiti acilen gerçekleştirilmelidir." dedi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48