banner333

banner309

Eski Trafo Yıkıldı

Gümüşhane , Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan ve uzun yıllar boyunca trafo binası olarak kullanılan yapı, Gümüşhane Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Gümüşhane 31.12.2012, 09:29
Eski Trafo Yıkıldı
banner400
 Şehir merkezinde Bağlarbaşı Mahallesi Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii önünde bulunan ve şehrin elektriği için uzun süredir kullanılan trafo binası, Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile yıkıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürü Çetin Rıza Tanış, “Uzun zamandır Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş yetkililerince yaptığımız görüşmeler sonucu, boşaltılan trafo binasını mevcut alandan kaldırarak yıkılmasını sağladık. Yıllar önce şehrin elektriğini sağlamak amacıyla yapılan yapı, belediye ekiplerimiz tarafından yapılan titiz çalışma sonucu sorunsuz bir şekilde yıkıldı. Yıkılan trafo binasının yeri değiştirilerek küçük boyutta yapılan trafo sistemiyle artık bu büyük yapıya gereksinim kalmadı. Böylece trafo binasının çehresi büyük oranda değişti. Yapacağımız çevre düzenlemesiyle vatandaşların beğenisini kazanarak, mevcut alanın şehrimize yakışır bir görünüm kazanmasını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Tanış, yıkılan trafo binasının bulunduğu alanda Belediyenin yeni projesi olan Hasan Ataman Parkının yapılacağını belirterek trafo binasının kaldırılmasında kendilerine yardımcı olan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06