banner333

banner309

Ercan Çimen, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Gümüşhane 22.12.2023, 11:14
Ercan Çimen, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Çimen, başkent Ankara'da gerçekleştirdiği üst düzey ziyaretlerde, belediye olarak başlatmış oldukları projelerin takibini yaparak sonuçlanması için girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasi kulis yapmak yerine kentte yapımı devam eden mevcut projelerin ve yeni projelerin başlaması için girişimde bulunan Başkan Çimen, çaldığı her kapıdan heybesi dolu olarak ayrılıyor.

Başkan Çimen, ziyaretleri kapsamında yaptıkları görüşmeler sonucunda belediyenin yaklaşık olarak 20 milyon liralık vergi borcunu sıfırladıklarını kaydederek, Türkiye'de vergi borcu olmayan sayılı iller arasında Gümüşhane'nin de yer aldığını vurguladı.

Gümüşhane için gece gündüz demeden çalışmaya ve hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Çimen, "Göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne 'Esas Olan Hizmettir' şiarımızla millet ve memleket sevdasıyla şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühleri ile Gümüşhane'mizin yarınları için birbirinden kıymetli eser ve hizmetleri şehrimize kazandırdık. Şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir konumuna getirerek hizmetlerimize, tebessümle ve duayla aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda Ankara'da son günlerde bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizde belediyemizin 20 milyon lirayı bulan vergi borcunu belediyemizin kasasına dokunmadan sıfırladık. Hali hazırda vergi borcu olmayan sayılı iller arasında Gümüşhane'miz de yer alıyor. Bunun yanı sıra şehrimiz için çok önemli olan Süleymaniye Kayak Merkezi projemiz için de bir takım girişimlerde bulunduk. Kısa süre içerisinde bu girişimlerimizin sonucunu kamuoyu ile paylaşacağız. Bilindiği gibi önümüzdeki Mart ayında yerel seçimler gerçekleştirilecek. Bu seçimler öncesinde de dur durak demeden şehrimiz için yeni projeler üreterek hizmetlerimize Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52