banner333

banner309

DOKA Gümüşhane'de Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

DOKA 2013 yılı mali destek programı kapsamında sağlayacağı hibe desteği için Gümüşhane'de bilgilendirme toplantısı yaptı.

Gümüşhane 09.01.2013, 15:06
DOKA Gümüşhane'de Bilgilendirme Toplantısı Yaptı
banner400
 Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda ajans tarafından "İmalat Sanayi" ve "Kültür ve Turizme Yönelik Altyapı" alanlarında hazırlanacak projeler hakkında bilgi sunuldu.

DOKA Proje Yönetim Birimi Başkanı Salih Şahin ve Ajans Uzmanı Ali Paşa Hekimoğlu'nun programların bütçesi, başvuru koşulları ve yöntemi ile teklif çağrıları kapsamında hazırlanabilecek proje konuları hakkında detaylı bilgiler verdiği toplantıya çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanısıra sivil toplum örgütü ve özel sektör firmaları da katıldı.

Toplantıda, imalat sanayi alanındaki desteklerin KOBİ niteliğindeki kar amacı güden ve imalat sanayi alanında faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere yönelik olduğu açıklanırken, bu programın bütçesinin 10 milyon Lira olduğu ifade edildi.

Kültür ve Turizm Altyapı desteklerine ise Kaymakamlıklar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Bölge, İl ve İlçe Müdürlükleri, Bakanlıklara bağlı kurum, kuruluş ve enstitüler, yerel yönetimler, mahalli idare birlikleri, üniversiteler, sanayi ve ticaret odaları, kar amacı gütmeyen kooperatifler ve STK'ların faydalanacağı bildirildi. Bu program kapsamında ayrılan toplam bütçenin 5 milyon Lira olduğunu kaydeden uzmanlar, her iki program hakkında da detaylı bilgiye www.doka.org.tr adresinden ulaşılabildiğini ve programlara başvuruların internet üzerinden yapıldıktan sonra posta yolu ile alınan çıktıların DOKA'ya gönderileceği hatırlatıldı.

Toplantı uzmanların katılımcıların sorularını cevaplandırması ile son buldu.



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48