banner333

banner309

Gümüşhane Güven Verdi

Gümüşhanespor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Belediye Vanspor’a mağlup olmasına rağmen futboluyla ikinci yarı öncesi umut verdi.

Gümüşhanespor 09.01.2013, 15:09
Gümüşhane Güven Verdi
banner400

 Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Yavuz İncedal, Belediye Vanspor karşısında daha çok genç oyunculara ve kampta denenmeye aldıkları oyunculara şans verdiklerini söyledi. Bu hazırlık maçı sayesinde kamplarına denenmek için gelen 3 oyuncu ile birlikte lig içerisinde uzun soluklu forma şansı bulamayan oyuncularının son durumlarını görme fırsatı bulduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam sözlerine şöyle devam etti:

YENİ RAKİP TEKİROVA

“As kadrodaki oyuncularım ise bu maçta forma giyinmedi. Onlar ayrı olarak antrenman yaptı. Hazırlık maçında görev yapan oyuncularımız da fena oynamadılar. Mağlup olmamıza rağmen futboldan memnun kaldım. Çalışmalarımız aynı tempoda geçiyor. Planladığımız program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın ise ikinci hazırlık maçımızda Tekirova Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Ardından kampımızı tamamlayacağız. Kamp sonunda futbolcularımıza iki gün izin vereceğiz. İkinci yarı öncesinde çalışmalarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz.”

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45