banner333

banner309

DOKA 118. Yönetim Kurulu Toplantısı Gümüşhane’de Yapıldı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 118. Yönetim Kurulu Toplantısı Valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK başkanlığında Gümüşhane’de yapıldı.

Gümüşhane 05.08.2019, 16:00
DOKA 118. Yönetim Kurulu Toplantısı Gümüşhane’de Yapıldı
banner400

Gümüşhane Valimiz Kamuran TAŞBİLEK, toplantıda bölgenin gelişmesine katkı sağlayacağını düşündükleri Destinasyon Geliştirme ve Sürdürülebilir Turizm Uygulamaları Mali Destek Programının görüşüleceğini belirtti.

Valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK, DOKA yönetim kurulu olarak bölgenin kalkınmasına yönelik çalışmaları değerlendireceklerini kaydederek,” Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın bugün gerçekleştireceğimiz 118. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda gündem maddesi olarak Destinasyon Geliştirme ve Sürdürülebilir Turizm Uygulamaları Mali Destek Programını görüşeceğiz. Bununla birlikte ajansımızın işleyişine yönelik hususlar ve değişik konularda görüş alışverişinde bulunacağız. Toplum kalkınmasına, kırsal kalkınmaya yönelik neler yapılabilir, bunların hepsini değerlendireceğiz. Ajansa üye illerimizin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ortak bir sinerji yaratılarak neler yapılabilir bunu değerlendireceğiz. Girişimcilerimiz, kamu-özel sektör nasıl desteklenebilir bunlara yönelik bir çağrı olacak. Bu çağrımızın bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Artvin Valisi Sayın Yılmaz DORUK, Giresun Valisi Sayın Harun SARIFAKIOĞULLARI, Trabzon Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi GÜLER, Giresun Belediye Başkanı Aytekin ŞENLİKOĞLU, Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan ÇİMEN, Artvin İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Furkan ÇAKMAK, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Emin ERDOĞDU, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Seçkin KURT, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail AKÇAY ve DOKA Genel Sekreteri Sayın Onur ADIYAMAN katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44