banner333

banner309

Çoruh EDAŞ Çalışmalarına Devam Ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Gümüşhane İl Müdürlüğü’nün sürdürdüğü aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Gümüşhane Şehir Merkezi’nde özellikle öğrenci ve yayaların yoğun olarak kullandığı bölgeler uygun tipte aydınlatma direk ve armatürler kullanılarak aydınlatılıyor…

Gümüşhane 24.12.2019, 23:03
Çoruh EDAŞ Çalışmalarına Devam Ediyor
banner400

Çalışmalar kapsamında Merkez Oltanbey Mahallesi’nde Yeni İmam Hatip Lisesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Ortaokulu ulaşım sağlanan yol güzergâhı, Merkez Bağlarbaşı Mahallesi üniversite öğrencilerinin kullandığı muhtelif güzergâhların aydınlatma çalışmaları tamamlandı.


Merkez İnönü Mahallesi Gümüşhane Lisesi altında yeni ulaşıma açılan bağlantı yolu, Merkez Karşıyaka Mahallesi’ndeki yeni yapılaşma alanlarının aydınlatma çalışmalarına devam edilirken faaliyetlerin yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürü Muhammet Özkurt, yatırım çalışmaları esnasında desteğini ve sabrını esirgemeyen yerel yönetimlere ve tüketicilere teşekkürlerini iletirken kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilmek adına yatırım faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11