banner333

banner309

Çimen: Anadolu İnsanı Başbakanımıza Sevdalıdır!

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, gezi parkı olayları ve Başbakan’a karşı yürütülen provokatif kampanyalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gümüşhane 08.06.2013, 10:17
Çimen: Anadolu İnsanı Başbakanımıza Sevdalıdır!
banner400

Bu çerçevede, Türkiye’nin küresel faiz lobisinin cenderesinden kurtarılarak, tam bağımsızlık yolundan asla taviz vermeden, geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü belirten Çimen, “Bu uğurda tezgahlanacak her türlü oyunu Milletimizin yüksek feraseti bozmaya muktedirdir” dedi.

Türkiye’nin IMF’ye olan borcunu kapatarak yeni bir borçlanma sürecine itibar etmeyerek girdiği yeni yolun her anlamda büyük bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Çimen, geçtiğimiz haftadan itibaren masum bir demokratik talebin provoke edilerek ülkenin içine çekilmeye çalışıldığı kaos ortamının milletin kararlılığı ile aşıldığını söyleyerek şunları dile getirdi;

 “Gümüşhane il teşkilatı olarak Başbakanımızı hedef alan provokatif eylemlerin sürekli karşısında durduk. Yaptığımız basın açıklaması, ilan çalışması ve sosyal medya yardımıyla da bunu kamuoyuyla paylaştık. Sayın Başbakanımıza seslendiğimiz bu ilanda, onun bu ülke için yaptığı çalışmalardan bazılarını ortaya koyarak ‘Onlar, yapsalar da eylem. Bizlerin duası varken gelmez sana elem.’ diyerek tüm teşkilat olarak, tüm Gümüşhane halkı olarak, kendisine desteklerimizi bildirdik. Bizler inanıyoruz ki, dua en büyük güçtür. Başbakanımız bize sabırlı ve vakarlı olmamızı emrediyor. Bizlerde hem sabrediyor, hem de kendisine bu kutlu yolda dualarımız ile destek olmaya çalışıyoruz.”  

Başbakan Erdoğan’ın yurtdışı gezisini tamamlayarak Türkiye’ye dönüşü münasebetiyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kendisini sabahın 3’ünde karşılayan coşkulu yüzbinlerce vatandaşa yaptığı konuşmanın milletin beklentilerine tercüman olduğunu dile getiren Çimen, “Eskiden gece 3’lerdebu ülkede darbeler olurdu. Şimdi artık millet gece 3’lerde ayakta, davasının arkasında” diyerek, bundan sonraki sürecin her açıdan bir ve bütün olmanın zorunluluğunu hiçbir tereddüde yer bırakmayacak şekilde ortaya koyduğunu kaydetti.

ANADOLU İNSANI BAŞBAKANIMIZA SEVDALIDIR..

Anadolu insanının Recep Tayyip Erdoğan sevdasını test etmeye kalkışanların büyük bir hüsrana uğradıklarını anlatan Çimen, “Dost ve düşman herkes bu gerçeği bir kez daha gördü. AK Parti ve onun şerefli lideri meşruiyet ve gücünü bizzat milletten ve hakkaniyetten almaktadır. Küresel faiz lobisinin başımıza örmeye çalıştığı her türlü şer, Rabbimiz’in izni ile alt edilecek ve bu milletin Anadolu coğrafyasındaki ‘ateşle imtihanı’ her anlamda inşallah zaferle sonuçlanacaktır. On kusur yıllık AK Parti iktidarları ile bu milletin imanıyla nasıl destanlar yazabileceği bir kez daha ortaya konmuş oldu. Allah’tan başka hiç kimse ama hiç kimse bizi Büyük Türkiye Davamızdan döndüremez.  Kefeniyle yola çıkanları Allah’tan başka hiç kimse korkutamaz. Türkiye’nin önüne konmuş olan 2023 ve 2071 vizyonu birilerini derin bir endişeye sevk etmiş olmalı ki, bu vizyonun şahsında somutlaştığı ‘Şerefli Liderimiz’e alçakça bir komplo kurularak, ülkenin istikametine ayar verilmeye tevessül edilebilmiştir. Milletimizin feraset ve basireti bu hain fitneyi alt edecek güçtedir. Başbakanımızın havaalanında verdiği ‘Alın terini faiz lobisine yedirtmeyeceğiz’ mesajı işin mahiyet ve niteliğini çok açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Ben, Rabbime Hamd ediyorum ki, milletimiz bu oyunu çok açık bir şekilde görerek, düşmanları derin bir hayal kırıklığına uğratmayı bilmiştir. Bu son provokasyon denemesi milletimizin hafızasından asla silinmeyecek, ’Su uyur, Düşman uyumaz’ darbı meseli gereği her an uyanık olunması gerektiğini çok net bir şekilde ortaya koymuştur. Bu arada olaylarla ilgili olarak basına da yansıyan ‘Taksim Platformu’nun hükümetten istekleri şeklindeki haberler büyük bir ihaneti gözler önüne seriyor. Bu talepler gerçekse açık söylüyoruz ortada akıl almaz bir ihanet ve alçaklık vardır. Bu platformun, eylemlere son vermek için hükümetten talep ettiği istekleri içinde yer aldığı söylenen, ’Gözaltına alınanlar serbest bırakılsın, 3.Köprü ihalesi iptal edilsin, 3.Havalimanı ihalesi iptal edilsin, Kanal İstanbul Projesi’nden vazgeçilsin, Enerji santrallerinin yapımı derhal durdurulsun, İstanbul, Ankara, Hatay valileri görevden alınsın.’ Bunlar ne demektir… Demek ki  3-5 Ağaç için sözde çevrecilik adına ortaya çıkanlar, aslında açık açık ‘Büyük Türkiye’ düşmanlarıyla işbirliği içinde hareket ediyorlar… Bu iddiaların araştırılarak kamuoyunun acilen bilgilendirmesini milletimiz adına talep ediyoruz. Bu iddialar doğruysa bu adamlar açıkça vatana ihanet ve hıyanet içinde bulunuyorlar demektir. “dedi.

GÜMÜŞHANE HALKI FİTNEYİ ALT ETMİŞTİR..

Yaşanan süreçle ilgili Gümüşhane halkına, gösterdikleri yüksek duyarlılık dolayısıyla şükranlarını sunan Başkan Çimen, ”Ben işte bu vesile ile Aziz Gümüşhane Halkı’na da buradan şükran ve tebriklerimi ifade etmek istiyorum. Sahnelenmek istenen bu alçak oyunu anında ferasetleriyle tespit ederek, 10 küsur yıldır göz bebekleri gibi korudukları AK Parti’yi ve onun şerefli liderine karşı inancını tazeleyen Gümüşhane Halkı fitneyi alt etmiştir. Yine tüm teşkilat mensubu aziz dava arkadaşlarım ile tüm parti üyelerimi de tebrik ederek, gösterdikleri liyakat ve şuuru yürekten kutluyorum. İşte insanımızın ortaya koyduğu bu dava bilinci ve istikamet şuuru, bu coğrafyadaki onurlu ve erdemli geleceğimizin sarsılmaz teminatıdır. Yüreklerinde bir an olsun dahi sönmeyen AK NUR, Gümüşhane’nin huzur ve refahının meşalesi olarak herkesi aydınlatacaktır. Rahat ol Türkiye’m, Rahat ol Gümüşhane’m, Emin Ellerdesin” diye konuştu.

‘GÜN DOĞMUŞ, GÜN BATMIŞ EBED BİZİMDİR…’

10 gündür kendisini arayarak destek ve inancını ortaya koyan binlerce gönül ve dava adamı Gümüşhaneli’ye şükran ve muhabbetlerini ifade eden AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Üstad Necip Fazıl’ın,’ 

Mehmedim sevinin başlar yüksekte,

Ölsek te sevinin eve dönsek te, 

Sanma bu tekerlek kalır tümsek te, 

Yarın elbet bizim elbet bizimdir, 

Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir...’mısralarıyla sözlerine son verdi.

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:07
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:31
Yatsı 21:04