banner333

banner309

CHP'den Ziraate TC Resti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, uzun süredir tadilatta olan Ziraat Bankası önünde 'T.C.' eylemi yaptı ve düzeltmezse 'hesaplarımızı çekeriz' dedi.

Gümüşhane 01.08.2013, 23:09
CHP'den Ziraate TC Resti
banner400

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, uzun süredir tadilatta olan Ziraat Bankası önünde “T.C.” eylemi yaptı.

İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yalçınkaya Kömürcüoğlu ve bazı partililerin katıldığı eylemde, tadilatın ardından değişen tabelasından T.C. ibaresi kaldırılan Ziraat Bankası kınandı.

Merkez İlçe Başkanı Eryılmaz, burada yaptığı açıklamada, tabeladan Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin kısaltılmışı olan T.C.’nin çıkarılmasının açıkça Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapmak ve emperyalist ülkeler ile dış güçlerin emellerine hizmet etmek anlamına geldiğini öne sürdü.

Bu durumu protesto ettiklerini ifade eden Eryılmaz,
Gümüşhane’nin iç dinamiklerinin dış güçlerin bu dayatmacılığına ve Türkiye’de ki uygulayıcılarına cevabı en iyi şekilde vereceğini belirterek, T.C. ibaresinin Ziraat Bankası logosunun ön kısmına yazılmadığı takdirde bu bankadaki her türlü hesap işlemlerini askıya alacaklarını, gerekirse hesapları başka bankalara aktarmak suretiyle tepkilerini göstereceklerini söyledi.

Grup açıklamanın ardından dağıldı.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
hasan aydın 11 yıl önce
Tebrikler. Ancak Belediye Başkan Adayını orada göremedik. Gelmedi mi, yoksa aşırı kalabalıktan mı göremedik?
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46