banner333

banner309

Canlı:“Vatandaşlarımızın Rahat ve Huzurlu Bir Kış Dönemi Geçirebilmeleri İçin Belediye Olarak Gayret Gösteriyoruz.“

Gümüşhane Belediyesi yağan yoğun kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını hızlandırdı.

Gümüşhane 09.01.2013, 14:54
Canlı:“Vatandaşlarımızın Rahat ve Huzurlu Bir Kış Dönemi Geçirebilmeleri İçin Belediye Olarak Gayret Gösteriyoruz.“
banner400
 Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler ve İşletme Müdürlüğü ekipleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve kaldırımlarda buzlanmalara karşı başlatmış olduğu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yoğun bir şekilde yağan kar yağışı nedeni ile biriken kar yığınlarını temizlemek ve vatandaşların mağdur olmasını engellemek için şehir merkezinde kar temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini dile getiren Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmeleri için ekiplerimiz kent merkezinde hummalı bir çalışma başlattı. Sabah erken saatlerde çalışmalara başlayan arkadaşlarımız yol, cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken karları temizleme çalışmalarını geç saatlere kadar devam ettiriyor. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler ve İşletme Müdürlüğü işbirliğinde yapılan çalışmalarla araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma içerisine giren ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış geçirebilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Yoğun kar yağışı ardından havanın soğuması nedeniyle ortaya çıkan buzlanmanın önüne geçebilmek için çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Canlı, kaldırımlarda ve araç yollarında olabilecek kazaların önüne geçebilmek için tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Kar yağışının devam ettiği sürece bütün ekiplerin gerekirse 24 saat aralıksız olarak mücadele vereceklerini ifade eden Canlı, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için  belediye olarak gerekeni yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
Adem BİLİCİ 11 yıl önce
Gümüşhane’de güven duyduğumuz insanlarla yolculuğumuza devam ediyoruz. Ama ya güven duymadığımız insanlar? Meselenin iman boyutuyla ilgili fetva verecek değiliz; yalnız şu kadarını söyleyelim ki birbirimizi sevmedikçe iman etmiş sayılmayız.
Bir başka hadis de şöyledir: `Müslüman, diğer Müslümanların, dilinden ve elinden zarar görmediği kişidir.
Adem BİLİCİ 11 yıl önce
ve tarih bir gün,acz içinde kıvrana kıvrana; şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazacaktır
seyyid ahmed arvasi
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38