banner333

banner309

Canlı;“Az Kaynakla Çok İş Yapmanın Heyecanını Yaşıyoruz“

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, "Az kaynakla çok iş yapmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Gümüşhane 24.12.2012, 16:24
Canlı;“Az Kaynakla Çok İş Yapmanın Heyecanını Yaşıyoruz“
banner400
 Canlı, düzenlediği basın toplantısında, Gümüşhane'de 13 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatarak,

"Görev sürem içerisinde bütün kamu ve sivil toplum kuruluşları ile maksimum düzeyde işbirliği ile imkanları zorlayarak hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

Temel hedeflerinin, yaşanabilir ve marka değeri yükselen bir kent oluşturmak olduğunu belirten Canlı, şunları söyledi:

"2009 yılına kadar belediye iş merkezi, katlı otopark, Sema Doğan Parkı, Hüseyin Nihal Atsız Kültür Evi ve Atatürk Parkı, yeni imar planı, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesinin eksik bölümlerinin tamamlanması, şehrin değişik yerlerinde çocuk parkı ve dinlenme parklarını hayata geçirdik. 2009 yılından günümüze kadar yeni belediye hizmet binası, atık su arıtma tesisi, 18 belediye ile birlikte katık atık aktarma istasyonu, Minia-sim Şelalesi, Zeki Kadirbeyoğlu Konağı restorasyonu, Fuadiye Caddesi yol yapımı, Süleymaniye Mahallesi yol yapımı, kent mobilyalarının yenilenmesi gibi 2009 yılında seçimlerde söz vermiş olduğumuz 29 projeden 26'sını hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu yıl içerisinde belediyemizin 20 milyon 60 bin lira gelirine karşı 21 milyon 619 bin lira gideri olmuştur. 2013 yılı bütçemizin geliri ise 43 milyon lira olarak belirlenmiştir."

Canlı, 2013 yılında yapılacak çalışmalara da değinerek, "Birinci ve ikinci etap TOKİ konutları için arsa üretecek, TOKİ'nin konut yapımına destek olacağız. Atatürk, Cumhuriyet, Hasanbey ve 15 Şubat Caddeleri'nin yeniden düzenlenme çalışmalarına kısa sürede başlayacağız. 40 adet konut yapılacak, bunlardan 10 tanesi 4 yıl önce meydana gelen toprak kaymasında evlerini kaybedenlere verilecek, diğer 30 konut ise satılacaktır. Fatih Parkı, adına layık olacak şekilde yeniden düzenlenecektir. Teleferik projesinin hayata geçirilmesi için öncelikle yap işlet modeli uygulanacaktır. Bütün gecekondular için hukuki çözümler üretilecektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıl da sürdürülecektir. Şu bir gerçek ki az kaynakla çok iş yapmanın heyecanını yaşıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar (1)
orhan karabulut 11 yıl önce
iktidar güçü elinde ve arkasında olmadan kendini gümüşhane ve gümüşhane insanına adayan gümüşhanenin yetiştirmiş ender değerlerinden ve sahsiyetlerinden bir tanesi olmanız hasebiyle sizi ayrıça kutluyor, bu güne kadar yaptıklarınız bundan sonrası içinde sizin adınıza bir referans ve ayna olaçağına çanı gönülden inanan ve her platformmda ve her yerde dün olduğu gibi bundan sonrada yanınızda olmakta ve sizi desteklemekten şeref duyaçağım onur duyaçağım yolunuz bahtınız açıkolsunallah yar ve yardımçınız olsun sayın başkanım
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48