banner333

banner309

Çalık, Memleketi Gümüşhane’de Unutulmadı

Gümüşhaneli taraftar grupları geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcu hemşehrimiz Ahmet Çalık anısına bira araya gelerek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Gümüşhane 21.01.2022, 22:26
Çalık, Memleketi Gümüşhane’de Unutulmadı
banner400

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sebebiyle genç yaşta hayatını kaybeden Gümüşhaneli hemşerimiz milli futbolcu Ahmet Çalık, memleketi Gümüşhane’de unutulmadı. Hemşehrimiz adına düzenledikleri etkinlik amacı ile toplanan Gümüşhaneli taraftar grupları Ahmet Çalık’ın hayrına Yasin-i Şerif okutup lokma dağıttı. 

Ankara’da doğup büyümesine karşın aslen Gümüşhane’nin Çalık köyünden olan ve hem beyefendi kişiliği hem de futboldaki başarısı sayesinde memleketi Gümüşhane’de yediden yetmişe herkes tarafından oldukça sevilen Ahmet Çalık, Gümüşhaneli taraftarların düzenlediği etkinlikle anıldı. 

Tüm Türkiye’yi adeta yasa boğan olay karşısında sessiz kalmak istemeyen Gümüşhaneli taraftar grupları milli futbolcu adına düzenledikleri etkinlikte bir araya gelerek hem dostluk mesajı verdi hem de acılarının ortak olduğunu dile getirdi.  

Üniversiteli öğrenciler ve yerel halktan oluşan taraftar grupları, Gümüşhane Belediyesi önünde düzenledikleri anma etkinliğinde üzerinde Çalık’ın portresinin olduğu ve “UNUTMAYACAĞIZ, AHMET ÇALIK” yazılı pankartı açarak Ahmet Çalık adına hazırladıkları besteyi hep bir ağızdan söyledi. Etkinliğin devamında Ahmet Çalık adına Yasin-i Şerif okutan genç taraflar ardından lokma dağıtarak Çalık adına hayırda bulundu. 

“Acımızın Rengi Yok, Kaybımız Ortak”

Etkinliğe katılım sağlayan tüm taraftar gruplarına adına ortak bir açıklamada bulunan Gümüşhane Taraftarlar Derneği Başkanı Miraç Koç, genç futbolcunun acı kaybı nedeniyle yaşamış oldukları üzüntüyü dile getirerek, “Maalesef geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasından sonra genç yaşta vefat eden hemşerimiz Ahmet Çalık’ın kaybı hepimizi çok derinden yaraladı. Gümüşhane’mizin yetiştirdiği böylesine önemli bir değeri elim bir trafik kazasında kaybetmek hem ülkemiz hem de Gümüşhane’miz adına çok ağır bir kayıp oldu. Bugün burada üniversiteli Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonsporlu kardeşlerimizden oluşan taraftar grupları ile bira araya gelerek hemşerimiz Ahmet Çalık için bir anma programı düzenlemek istedik. Bu genç yaşında hayatını kaybeden milli futbolcumuzun hemşerimiz olması dolayısıyla ise ayrı bir üzüntü yaşıyoruz. Gümüşhane Taraftarlar Derneği olarak ülkemizin güzide takım taraftarları ile birlikte bu özel günde birlik ve beraberlik göstererek dostluk mesajı vermek istedik. Acımızın rengi yok, kaybımızda üzüntümüzde ortak ve tarifsiz. Acı kaybımız ardından vermek istediğimiz bu mesaj ile birlikte birlik ve beraberliğimizin daha da arttırmış olduğunu gösterdiğimizi düşünüyoruz. Gümüşhane’mizin yetiştirdiği ve yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan değerli kardeşimiz Ahmet Çalık’a Allahtan rahmet, futbol camiasına, tüm Türk milletine ve Gümüşhane’mize başsağlığı dileyerek bu acı kaybı yüreğimizin en derinlerinde hissettiğimizi belirtmek istiyoruz. Seni hiçbir zaman unutmayacağız Ahmet Çalık” dedi.

Haber: Deniz Tutçu / Gümüşkent Gazetesi

Haberin Kaynağı: Gümüşkent Gazetesi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37