banner333

banner309

19 Bin 204 Öğrenci Ara Tatile Girdi

Gümüşhane’de 19 bin 204 öğrenci ve bin 730 öğretmen iki hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

Eğitim 21.01.2022, 23:22
19 Bin 204 Öğrenci Ara Tatile Girdi
banner400

Kar tatili nedeniyle okullarda karne töreninin düzenlenmediği Gümüşhane’de okulöncesinde 2 bin 488, ilkokul 5 bin 581, ortaokul 5 bin 274 ve ortaöğretimdeki 5 bin 861 öğrenci olmak üzere toplam 19 bin 204 öğrenci ile bin 730 öğretmen için karne tatili başladı.

Tatille birlikte bir mesaj yayımlayarak hem öğretmenlere hem velilere hem de öğrencilere mesaj veren İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak ikinci dönemde tekrar buluşmak temennisinde bulundu.

Sünnetci’nin mesajı şu şekilde:

“Değerli meslektaşlarım,

Eğitimin, değerleri ve kültürü kuşaklara aktarmak, diğer yandan geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda değişimi başlatmak ya da değişimi başlatacak insanları yetiştirmek olduğunu biliyoruz. Eğitim ve öğretim dönemi boyunca 2023 Eğitim Vizyonu perspektifiyle güçlü yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz için gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken ortaya koyduğunuz özveri her türlü takdirin üzerindedir.

Kıymetli velilerimiz,

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar için ne kadar çok çalışsak azdır. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi geride bıraktığımız eğitim ve öğretim döneminde de çocuklarınızın yanında olduğunuzun farkındayız. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları hepimizin ortak hedefidir.

Sevgili öğrencilerimiz,

Sizler ülkemizin geleceği, evimizin neşesi, milletimizin saygın birer ferdisiniz. Aldığınız karne sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın bir belgesidir. Önemli olan yarınlara hazırlandığınız bu günlerde eksiklerinizi görmeniz ve çalışmaya devam etmenizdir. Çalışmalarınızın karşılığı olan karne heyecanınızı ben de paylaşıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyorum.

Ülkemizin güçlü yarınları adına sizlere güvenimiz tamdır. Sizleri; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler olarak yetişiyor görmek bizleri her zaman sevindiriyor.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve kıymetli velilerimizi kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak ikinci dönemde tekrar buluşmak ümidiyle. 

İyi tatiller olsun.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11