banner333

banner309

Başkan Çimen'in "Altın Kalpli İnsanların Şehri Gümüşhane" Söylemi Tam Destek Aldı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in, şehrin tanıtımında kullanılmak üzere "Altın Kalpli İnsanların Şehri Gümüşhane" sloganı için logo tescili yapacaklarını duyurmasının ardından, çeşitli kurum ve derneklerden Başkan Çimen'e tam destek geldi.

Gümüşhane 31.01.2024, 08:55 31.01.2024, 08:59
Başkan Çimen'in "Altın Kalpli İnsanların Şehri Gümüşhane" Söylemi Tam Destek Aldı
banner400

Basında yer alan açıklamasında başkan Çimen şunları söylemişti: “Gümüşhane’nin adı “Gümüş’le özdeş olsa bile, insanı tarih boyunca hep “altın” olmuştur. Gümüşhane altın kalpli insanlar yetiştirmiştir. Padişah Hocası Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri bunun en açık örneğidir.  Tüm Türkiye, şehrimizle ilgili bu söylemden dolayı Gümüşhane’yi  altın kalpli insanların diyarı olarak tanıdı. Şimdi ise biz, tüm dünyaya bu slogan logo ile Gümüşhane’yi tanıtacağız. Gümüşhane’nin altın kalpli insanların yaşadığı şehir olduğunu tüm dünyaya duyuracağız. Bununla ilgili olarak önümüzdeki günlerde gerekli mercilere tescil müracaatımızı yapacağız. Google dahil tüm arama motorlarına da bu söylemlerimizi gönderip işlenmesini sağlayacağız. Şimdiden dünya markamız hayırlı olsun”

Başkan Çimen’in bu açıklmasından sonra Gümşhane  Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Gümüşhane İl Başkanı Ergin Aslan, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz  Demir, Gümüşhane Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Emir Osman Yılmaz “Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane” söyleminin logo tescili için Başkan Çimen’e destek verdiler.

Gümşhane  Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ şu açıklamayı yaptı: “Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane” söyleminin sahibi Belediye Başkanımız Ercan Çimen’dir. Bu söylem Güümşhaneliler olarak bizi hem mutlu ediyor, hem de motive ediyor. Bu sözün bir dünya markası olması için Başkanımız Sayın Çimen’i destekliyor ve kendisine teşekkür ediyorum”

Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Gümüşhane İl Başkanı Ergin Aslan da yaptığı açıklama da şunları söyledi: “Gümüşhaneliler Türkiye’nin her tarafında “Altın kalpli” olarak tanınırlar. Bu tanınmışlığımızın bir marka tesciline dönüşmesi gerekir. Bu konuda atılacak olan her adımı destekliyoruz ve konunun fikir babası Ercan Başkanımıza teşekkür ediyorum”

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz  Demir de konu ile ilgili şunları söyledi: “Coğrafi her türlü mahrumiyetimize rağmen, dağları, denizleri aşan bir güzel tanınırlığımız var. Altın kalpli insanları memleketi Gümüşhane’nin dünyaya da duyurulması gerekir. Başkanımzı Ercan Beyi destekliyoruz.”

Gümüşhane Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Emir Osman Yılmaz’ın konu ile ilgili açıklaması ise şöyledir: “Tarihin her döneminde adından güzel insanlar diyarı diye söz ettiren Gümüşhanemiz bundan sonra da bu özelliğini koruyacaktır. Bu tertemiz ünvanla anılmak Gümüşhaneliler olarak bizi son derece mutlu ediyor. Ulusal ve uluslararası markalaşmamız çok önemli. Başkanımızın Ercan Beyin bu düşüncesini tebrik diyorum”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52