banner333

banner309

Başkan Çimen’den işçi ve memurlara müjde

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlara müjde verdi.

Gümüşhane 11.05.2023, 13:10
Başkan Çimen’den işçi ve memurlara müjde
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlara müjde verdi.

Başkan Çimen, Belediye Binası Toplantı Salonu’nda çalışanlarla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, emeğin, alın terinin kıymetini bilen bir iktidarın mensupları olarak her zaman çalışanların yanında olduklarını söyledi.

Başkan Çimen, Belediyede çalışan 71 memurun sosyal denge tazminatlarına yüzde 100 zam yaptıklarını, işçilerin geçen yıla ait ikramiye ödemelerini ve 112 işçiye ise sendikal hak verip gelirlerini artırdıklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her dönem iş ve işçiden yana olduğunu ve kendisinin de bunu örnek alarak hareket ettiğini kaydeden Başkan Çimen, “Belediyemizde görevli kardeşlerimizin alın teri korumadan hak ettikleri gerek maaş gerekse ikramiyelerinizi geciktirmeden zamanında ödedik. Biz hak ve hukuka inanan bir medeniyetin mensupları, bir iktidarın temsilcileriyiz. Gümüşhane Belediyesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette, iş barışı zirvede bir kurum olmakla övünüyoruz. Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz. O nedenle çalışanlarımız için bir dizi düzenlemeyi bugün itibariyle hayata geçirmiş oluyoruz. Öncelikle belediyemizde çalışan işçi kardeşlerimizin geçen yıla ait ikramiyelerini ödedik. Bunun bahtiyarlığı içerisindeyiz. Öte yandan 71 memurumuzun sosyal denge tazminatlarına yüzde 100 zam yaparak bu rakamı 1.250 liradan 2 bin 250 liraya çıkardık. Diğer yandan Belediyemizde çalışıp sendikal hakkı bulunmayan 112 çalışanımıza da sendikal hak tanıdık. Bu vesileyle onların da gelirlerinde ciddi bir artış sağlanmış olacak. Yeni kazanımların çalışanlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Yeni dönemde güçlü devlet ve güçlü iktidar ile çalışanlarımızın şartlarını daha da iyileştireceğiz” dedi.

-SENDİKA TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN ÇİMEN’E TEŞEKKÜR-

HİZMET-İŞ Sendikası Başkanı Yaşar Köse, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in her zaman işçi ve emekçiden yana olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen, göreve geldiği 2014 yılından itibaren her zaman işçi, emekçi, memur ve çalışandan yana olmuştur. Tüm taleplerimize olumlu yaklaşmış ve çalışanını mağdur etmemiştir. Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Her daim duamız sizinle. Rabbim gücünüze güç katsın” dedi.

BELEDİYE-İŞ Sendikası Başkanı İsa Şanlıtürk ve Şube Başkan Yardımcısı Engin Ersoy da, Başkan Çimen’in her zaman olduğu gibi yine yüzlerini güldürdüğünü ifade ederek, “Her zaman işçiden, emekten, alın terinden ve hizmetten yana olan personelimizin imkanlarını ziyadesiyle artıran kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen her zaman olduğu gibi yine yüzümüzü güldürdü, gönlümüzü sevindirdi. Gümsaş bünyesinde çalışan işçilerimiz de dahil olmak üzere personelimizin ikramiye ödemelerini yapan ve sendika üyeliklerini gerçekleştiren değerli Başkanımıza, tüm personelimiz ve işçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Başkanımızın varlığı daim olsun. Rabbim razı olsun” diye konuştu.

BEM-BİR-SEN Başkanı Derviş Demir ise, “Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen ile sosyal denge sözleşmesini gerçekleştirdik. Başkanımız her zaman çalışanlarının yanında. Belediye başkanımız emekçilere bir değer veriyor. Biz memurlar olarak yapmamız gereken marifetimizi daha da artırarak, hizmetimizi en güzel şekilde götürmektir. Sayın Başkan icraatlarıyla çalışanların gönlünü alarak, bir gönül belediyeciliği örneği sergilemiştir. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız Sn. Ercan Çimen'e, Belediye meclis üyelerine, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Birim Müdürlerimize memurlarımız adına Şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türk Yerel Hizmet Sen Başkanı Nusret Aslan ise, Başkan Çimen’in çalışan ve üreten memurun yanında olduğunu bir kez daha gösterdiğini kaydederek, “Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen, sendikalı personelimiz adına büyük önem arz eden Sosyal Denge Sözleşmemiz için bizlere her zaman yardımcı olmuş, çalışan ve üreten memurun yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. 2023-2024 yılı sosyal denge sözleşmemize %100 lük bir artış yaparak çalışan memurlara can suyu olmuştur. Kendilerine şahsım, Türk Yerel Hizmet Sen ailesi ve sendika üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46