banner333

banner309

Başkan Çimen: “Gümüşhane’yi Türkiye’nin En Yaşanılır Şehri Yapacağız”

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında kurum, kuruluş ve STK ziyaretlerine devam ediyor.

Gümüşhane 26.02.2024, 23:16
Başkan Çimen: “Gümüşhane’yi Türkiye’nin En Yaşanılır Şehri Yapacağız”
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında kurum, kuruluş ve STK ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Çimen; ziyaretleri kapsamında Özel Gümüş Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yenişehir Stadyumu, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Gümüşhane Şehit Yakınlarına ve Gazilerine Yardım Derneği, Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Birlik Vakfı, Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Kent Konseyi ve Kadın Aile ve Toplum Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Çimen, ziyaretleri sonrası yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile yeniden aday olduğum Gümüşhane Belediye Başkanlığı için vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz devam ediyor. Altın kalpli insanların şehri Gümüşhanemizde her şey çok güzel. Vatandaşlarımızdan büyük ilgi ve destek görüyoruz. Bu bağlamda ziyaret ettiğimiz ve bizi güler yüzleri ile karşılayan çok değerli kurum, kuruluş ve STK’larımızdan Özel Gümüş Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yenişehir Stadyumu, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Gümüşhane Şehit Yakınlarına ve Gazilerine Yardım Derneği, Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Birlik Vakfı, Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Kent Konseyi ve Kadın Aile ve Toplum Derneği yetkilileriyle görüşüp hasbihal ettik. Yeni dönem için tavsiyelerini dinledik. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde hep birlikte daha güzel projelere imza atarak Gümüşhane’yi Türkiye’nin en yaşanılır, mutlu insanların şehri yapacağız. Ben tekrar değerli hemşerilerime teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum”

Başkan Çimen’in ziyaretlerine eşi Gülsen Çimen ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel’de katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52