banner333

banner309

Alperen Ocaklarında devir teslim

Gümüşhane Alperen Ocakları Başkanı Nahsan Kaya, görevini Abdullah Alperen Okumuş’a devretti.

Gümüşhane 03.06.2016, 13:58 03.06.2016, 13:59
Alperen Ocaklarında devir teslim
banner400
Ocak binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Nahsan Kaya, “Görev aldığımız süreç zarfında bayrağımızı bulunduğu yerden daha da göklere çıkarıp dalgalandırma meşgalesi içine girmiş ve üzerimize düşen mesuliyeti yerine getirme arzusuyla hemhal olduk. En büyük gayesi ve sermayesi insan yetiştirme olan ocaklarımız, ocaklılarımız bu ülkü yolunda mücadele vermiş ve vermektedir. Kendini aziz milletimizin değerlerine sahip çıkmakla mükellef kılmış ve kendine rehber olarak mukeddesatı örnek almış bu şanlı davanın bir neferi olmaktan her daim şeref duydum. Bu minvalde ilerlerken yol göstericilere ihtiyaç duyulmakta ve bazı isimler tabiî olarak ön plana çıkmaktadır. İsimlerin rol model olduğu ve yol göstermede öncülük ettiği ancak geçici olduğu unutulmamalıdır. Önemli olan davayı ve dava şurunu gönülde yer edindirebilmektir. Yürütmekte Alperen Ocakları il başkanlığını teşkilatımızın her kademesinde görev alan bilgi birikimi, dava şuuru ve muhtevaya sahip bir kardeşimiz olan Abdullah Alperen Okumuş kardeşime görevimi teslim ediyorum. Bu dava uğruna vereceğimiz emek ve harcayacağımız çok zamanımızın olduğunun da farkında olarak Ocak teşkilatımızın çalışmalarında bize hangi pozisyonda ne görev verilirse verilsin faal bir şekilde katılıp başkanımızın yanında olacağım” dedi.

Yeni Başkan Abdullah Alperen Okumuş ise Horasan erenlerinin Anadolu'ya gönderdiği Alperenler'den alınan kutsal davanın bayrağını taşımanın onur ve şerefini ruhunun en derinliklerin hissettiğini belirterek, “Yıllardır içinde bulunduğum bu kutsal, onurlu, şerefli davanın bir neferi olmaktan gurur duydum. Bu şanlı bayrağı devralırken, üç tuğumuzu Gümüşhane'miz de en üst noktalara taşımak için var gücüyle çalışan sayın Nahsan KAYA başkanımıza şükranlarımı sunar ve değerli ağabeyime minnettarlığımı ifade etmek isterim. Yolumuz uzun ve çetin, ancak ecdadımızdan aldığımız mücadeleci ve kararlı irademiz bu zorlukları aşıp, davamızı hak ettiği seviyeye ulaştırmaktır. İlay-ı kelimetullah lafsını en üst düstur edinmiş Alperen'ler, aleme nizamı yaymak için birleşen bileklerle bu davayı sahipleniyoruz. Cenab-ı hâk yolumuzu daim eylesin, şanlı davamızda son damla kanamıza kadar ayırmasın ve bayrağımızı hakkıyla dalgalandırmayı nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Devir teslimin törenin sonunda Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane il Başkan yardımcısı Bayram Bilgin tarafından görevi teslim eden Nahsan Kaya’ya plaket takdim edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48