banner333

banner309

Aktaş Okul Müdürleri İle Biraraya Geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul-kurum müdürleri ile bir araya geldi.

Gümüşhane 04.02.2013, 14:17
Aktaş Okul Müdürleri İle Biraraya Geldi
banner400

                     Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, Murat Şükrü Baş, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Ahmet Tuncay, Murat Eskicioğlu, Nusret Bulut ve okul-kurum müdürleri katıldı.

                İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “İlimizde yapacağımız çalışmalarda ekip anlayışı içinde milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi insan yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çocuklarımızı sadece yarışa sokmak değil; bu çocuklara saygının, sevginin, paylaşımın, dayanışmanın, adalet duygusunun disiplinli bir şekilde yerleştirilmesi noktasında onlara bir yol haritası çizerek insani, evrensel değerler kazandırmaya çalışacağız.” dedi.

                Aktaş, I. dönem için yapılan çalışmalardan dolayı okul-kurum müdürlerine teşekkür etti. Okuldaki kütüphanelerin, bakanlığın yaptığı çalışma ile okulların giriş katına alınmasının çalışmalarının başladığını söyledi. Aktaş; “Meslek liselerimizdeki öğrencilerimizi de topluma kazandırmalıyız. İlimize Sosyal Bilimler Lisesi kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. Milli Eğitim Bakanlığı kampüs okullar yapmaya başladı. 10 bin öğrencinin eğitim göreceği eğitim şehirleri oluşturmak için planlar yapılmaktadır. Bakanlığımızın başlattığı mazeret öğretmen atamaları yapılacak. Sınava dayalı yönetici atamaları için şubat ayı sonunu beklemekteyiz. I. dönem değerlendirilmesini öğretmenler kurulu toplantısında ayrıntılı olarak yapın. Başarı durumları, nöbetler, disiplin ve diğer konularda bütün analizleri yapın.  Okulun birinci dönemindeki planları ile yapılanları değerlendirirken planlanıp yapılmayanlar varsa nedenlerini irdeleyerek eksiklikleri tespit edip 2. Dönem hazırlıklarımızı eksiksiz yapalım.

                Her şeyin odağında olan öğretmenlerimizin görevlerine motive olması başarımızın olmazsa olmazıdır.  Öğretmenlerimizin görevlerini huzurlu ve başarılı bir şekilde yapılabilmesi için okullardaki ortamları ona göre hazırlamanızı istiyorum. dedi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49