banner333

banner309

Bursa Gümüşhanelilerden Dayanışma Gecesi

Bursa Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, dernek binası alınması için Bursa Holiday Inn Otelde düzenlemiş olduğu dayanışma yemeği 3 Şubat 2013 Pazar günü Gümüşhane sevdalılarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Dernek 04.02.2013, 14:36
Bursa Gümüşhanelilerden Dayanışma Gecesi
banner400

 Dayanışma yemeğine Ak Parti Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Feramuz ÜSTÜN, CHP Bursa Milletvekili Sayın Sena KALELİ, MHP Bursa Milletvekili Sayın Necati ÖZENSOY, Bursa Vali Yardımcısı Sayın Ahmet Hamdi USTA, MHP Bursa İl Başkanı Sayın Hasan TOKTAŞ, MHP İl Başkan Yardımcısı Sayın Fatih KÖSE, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Sayın Tahsin KARA, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Sayın Kadir KAHRAMAN, Bursa İl Sağlık Müdürü Sayın Özcan AKAN, Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Sayın Yüksel BAYSAL ve yüreği Gümüşhane sevgisi ile dolu Bursalı Gümüşhaneli yardımsever hemşerilerimiz katılmışlardır.

Bursa’nın merkezinde Fomara meydanında alımı kararlaştırılan Dernek Binası için bizlerle beraber olan sayın milletvekillerimize, siyasi parti temsilcilerimize, Bursa vali yardımcımıza, maddi anlamda katkı sağlayan tüm iş adamlarımıza ve hemşerilerimize  Bursa Gümüşhaneliler Derneği adına teşekkür ediyoruz.

Derneğimiz amaç olarak hemşerilerimize yönelik sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri düzenleyerek; hemşerilerimizin kendi kültürlerini tanıma tanıtma ve yaşamasına olanak sunmaktır. Hemşerilerimizin bulunduğu şehre ve hemşerilerine yönelik sosyal ve ekonomik değer üretmelerine yardımcı olmaktır. Bunun için hemşerilerimiz arasında etkin iletişim ve etkileşim ile sosyal ekonomik ve kültürel bağları güçlendirmek; hemşerilerimizin paylaşımcı yenilikçi, kentlilik bilincine sahip, modern ve örnek örgütlenme yapısı içinde öz değerlerine bağlı, toplumsal olay ve olgulara hassas politikalar üretebilen fertler olmalarında etkin rol alan bir dernek olmak için çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Bu çalışmaları yürütürken ilkelerimiz Kültürel bilinç, sosyal yardımlaşma, katılımcılık, sorumluluk alma, saygınlık ve paylaşımdır.

Belirlenen amaç ve ilkeler doğrultusunda hemşerilerimizin Bursa’da kendi mekanlarında daha rahat edebileceği bir ortam hazırlamanın mutluluğunu yönetim olarak bizlerde yaşıyoruz.  Alınacak bu yer ile dernek yönetim merkezi, Lokal (dinlenme, oyun, eğlence, sohbet ortamı),  kafeterya, İhtiyaç duyacak tüm kademelerdeki öğrencilerimiz için  İnternet erişimli kütüphane, misafir ağırlama, bayramlaşmalar, ziyaretler, kabuller, Herfene geceleri, eğitim programları (konferans vb.) gerçekleştirilebilecek.







Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07