banner333

banner309

Akçay'dan, 10 Ocak Mesajı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi(GTSO) Yönetim Kurulu Başkan İsmail Akçay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gümüşhane 09.01.2020, 21:49 10.01.2020, 00:11
Akçay'dan, 10 Ocak Mesajı
banner400

GTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL AKÇAY ‘IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi(GTSO) Yönetim Kurulu Başkan İsmail Akçay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Basın yayın organlarının bireylerin içinde bulunduğu çevrede meydana gelen olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirip kanaat edinmesi, toplumla ve dünyayla sağlıklı ilişkiler kurarak bütünleşmesi açısından çok önemli bir görev üstelendiğini vurgulayan Başkan Akçay yayınladığı mesajda ;

‘’ Günümüzde taşıdığı değer ve önem gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basın, yıllar boyunca halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesi olmuştur. Kendi sorumluluğunun bilincinde olan ve bu bilincini eyleme dönüştürürken hak ettiği özgürlüğe sahip olan bir basında demokrasinin vazgeçilmez gerekliliklerindendir. Basın ve yayın organlarımız gelişen ve değişen dünyada adeta bizlerin gözü, kulağı olarak toplumsal olaylara farklı pencerelerden bakarak değerlendirme yapma imkanı sunmaktadırlar. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına Yerinde Habercilik, Doğru Habercilik, Doğru Bilgiye ve Belgeye Dayalı Araştırmacı Gazetecilik gayreti ile büyük bir özen içerisinde hizmet veren tüm gazetelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Başta ilimiz merkezde olmak üzere 4 günlük ve 1 haftalık olarak yayın hayatını sürdüren gazetelerimiz ve çalışanlarının, ilçelerimizde yayın yapan gazetelerimiz ve çalışanlarının ve çağımızın gereği olarak yayın hayatını dijital ortama taşıyarak internet gazeteciliği yapan gazetecilerimiz ile bu mesleğe emek veren tüm çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum’’ şeklinde konuştu.


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46